• Timișoara este în scenariul roșu, iar sălile de sport sunt închise
  • Instructorii de la Friends Arena au mutat antrenamentele afară și pe zoom
  • Ședințele în aer liber sunt gratuite, iar numărul participanților este limitat la 25 de persoane

Se poate face sport, chiar și în orașele unde sălile de fitness sunt închise. La Timișoara, există o sală care s-a reinventat în pandemie. A mutat antrenamentele în aer liber și pe Zoom.

Silviu Țocat, instructor de fitness, își dă întâlnire cu iubitorii de mișcare, pe terenul de fotbal. Și cum vremea e încă bună, clienții sunt încântați.

Silviu Țocat, instructor de fitness: „Clienții care vor să facă sport afară se adaptează în funcție de accesoriile pe care le avem la noi. Mergem, le cumpărăm accesorii, benzi, greutăți, steppere și facem cu ei”

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
EMMA STONE ÎȘI DEZVĂLUIE NUMELE REAL
CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ

Oana Roman face sport de când se știe. În fiecare zi, petrece cel puțin o oră la sala de fitness. Acum, a răspuns provocării de a se antrena afară. La fel și Ana-Maria, pentru care mișcarea este singurul mod să se deconecteze de la învățat.

Oana Roman, clientă: „Faptul că s-au închis e un lucru foarte trist, pentru că face parte din rutina mea zilnică. Faptul că pot să fac afară e foarte bine. E ok și cu vremea, ne adaptăm. Important e să facem

Ana-Maria Duna, clientă: „Fac școala online deocamdată. Sperăm că nu o să rămânem tot online, iar să vin aici, să mă antrenez, este singurul mod prin care pot să mă eliberez, să iau o gură de aer”

Pentru cei mai comozi există și varianta online: se conectează pe Zoom și se întâlnesc cu Carla.

Carla Puta, instructor de fitness: „Este, pot să spun, dificil. De ce? Pentru că noi, ca și instructori, avem sarcinie de a pune mâna pe clienți, de a-i ajuta, de a demonstra, de a le arăta anumite exerciții, iar acest lucru ne împiedică”