Stephen Curry a învins-o pe Sabrina Ionescu la NBA Contest

Este unul dintre cele mai așeptate evenimente din actualul sezon NBA, nu la fel de așteptat ca All Star Game-ul, care va avea loc în această seară, dar totuși unul foarte spectaculos.

De fapt, contextul din spatele duelului, este cel care i-a făcut pe fani să fiarbă. Stephen Curry este cel mai bun jucător din istoria NBA la aruncările de 3 puncte și a câștigat de două ori concursul aruncărilor din spatele semicercului, în 2015 și în 2021. Pe de altă parte, Sabrina Ionescu, jucătoarea în vârstă de 26 de ani, a câștigat același concurs anul trecut și, totodată, a stabilit un record de 37 de puncte marcate în urma aruncărilor.

Sabrina a început în forță, cu 7 coșuri consecutive, însă nu a reușit să mențină ritmul și a încheiat cu 26 de puncte. Curry nu a început la fel de bine, dar, așa cum s-a întâmplat de multe ori, odată ce și-a intrat în mână nu a mai putut fi oprit și a reușit să o învingă pe jucătoarea din România cu 29 de puncte marcate. „Sper să NU fie ultima dată când facem asta” a spus Sabrina, care și-a anunțat intenția de a își lua revanșa. A fost show, dar cu siguranță diseară ne așteaptă ceva mult mai măreț în clasicul „All Star Game”, care îi va aduce pe parchet pe LeBron James care joacă pentru a 20-a oară în acest meci al vedetelor, Luka Doncic, Jayson Tatum, Kevin Durant și Nikola Jokic.

Citește și

Exit mobile version