• UEFA acuză antrenorul Romei, José Mourinho, de „limbaj insultător/abuziv la adresa unui oficial de meci” după finala Europa League.
  • Mourinho a fost filmat într-un garaj al stadionului în timp ce înjura agresiv arbitrul englez, Anthony Taylor.
  • Incidentul a avut loc într-un meci tensionat și prost temperat, iar ulterior, familia arbitrului a fost hărțuită și abuzată verbal de fani ai Romei la aeroportul din Budapesta.

José Mourinho, antrenorul Romei, a fost acuzat de UEFA după ce a fost filmat în timp ce adresa injurii, în mod agresiv, unui arbitru, într-un garaj al stadionului, după finala Europa League. UEFA a adus acuzații de „limbaj insultător/abuziv la adresa unui oficial de meci”, împotriva lui Mourinho, în urma incidentului petrecut în timpul meciului dintre Sevilla și Roma de la Budapesta.

Incidentul a avut loc într-un meci tensionat și prost temperat care a durat mai mult de trei ore. Mourinho a fost surprins în imagini apropiindu-se de arbitrul Anthony Taylor în garaj și adresându-i un cuvânt obscen.

Ulterior, Taylor și familia sa au fost hărțuiți și abuzați verbal de fani ai Romei la aeroportul din Budapesta.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Atât echipa Roma, cât și echipa Sevilla au fost acuzate de UEFA de comportament necorespunzător. Roma a fost acuzată și de tulburări de public și acte de distrugere, în timp ce suporterii Sevillei au invadat terenul după meci.

UEFA nu a stabilit încă un calendar pentru judecarea cazurilor de către juriul său disciplinar.

Citește și: