• Singura platformă autorizată pentru cumpărarea biletelor este tickets.paris2024.org
  • Mai găsești bilete pentru turneul de fotbal, finala din 8 august pe Parc des Princes
  • În luna mai vor putea fi revândute bilete la valoarea nominală pe platforma oficială

Pentru cei întârziați, nehotărâți sau recent convertiți, nu este prea târziu. Este încă posibil să obțineți bilete pentru Jocurile Olimpice și Paralimpice care vor avea loc în această vară între  26 iulie și 11 august.

Ce bilete mai putem cumpăra în acest moment pentru Olimpiadă?

În diferitele faze de vânzare în 2023, peste șapte milioane de bilete pentru JO de la Paris au fost deja vândute. Dar mai sunt locuri disponibile pentru câteva disciplime, cu prețuri pornind de la 24€.

Este mai ales cazul turneului de fotbal, care nu umple stadioanele din Paris sau din provincii. De exemplu, este încă posibil să mergeți la finala de la Parc des Princes din 8 august, unde biletele sunt la vânzare începând cu 260 de euro.

Recomandări

TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
CE FACI ÎN CAPITALĂ DE FLORII?
CUM ARATĂ SECURITATEA JO?

Mai există bilete pentru finalele la canotaj, tir cu arcul, badminton, taekwondo, box, haltere, hochei pe gazon, polo pe apă, volei pe plajă, baschet și chiar înot – la 980 euro pentru finala, sau atletism – de la 195 euro.

Biletele pot fi rezervate pe site-ul oficial tickets.paris2024.org, singura platformă dedicată biletelor.

Pe parcursul lunii aprilie, comitetul de organizare va pune la dispoziția cumpărătorilor o aplicație de stocare a biletelor care va fi 100% digitală pentru prima dată.

Pentru competițiile unde nu există bilete pe platformă, mai avem vreo șansă?

În primăvară, pobabil prin mai, prin intermediul platformei oficiale, cei care doresc vor putea revinde online la valoarea nominală locurile pe care nu le mai vor.

De asemenea, este posibil – și mult mai ușor – să achiziționați bilete pentru a vedea evenimentele Jocurilor Paralimpice care vor avea loc în capitală în perioada 28 august – 8 septembrie. La două luni de la deschiderea casei de bilete, cele 2,8 milioane de bilete scoase pe piață sunt departe de a fi găsit cumpărător. Oportunitatea de a descoperi sporturi și sportivi mai puțin cunoscuți decât vedetele Olimpului pentru o sumă de pornire de 15 euro (între 25€ și 100€ pentru finală).

Citește și