• Antrenorul Artemon Apostu-Efremov a declarat că nu mai colaborează cu jucătoarea Simona Halep.
  • Apostu-Efremov: „O colaborare cu un jucător de asemenea calibru este o experienţă fenomenală”.
  • Halep a mai renunţat la un vechi colaborator, preparatorul fizic Teo Cercel, la începutul anului trecut.

„Team Halep” a rămas fără un antrenor, după ce Artemon Apostu-Efremov a anunțat că a rupt colaborarea cu jucătoarea din Constanța.

„Nu pot găsi un motiv evident, ci mai degrabă este o colaborare care a ajuns la sfârşit după multe provocări legate atât de programul competiţional, cât şi de restricţii legate de pandemie. O colaborare cu un jucător de asemenea calibru este o experienţă fenomenală şi sper să fi reuşit să o învăţ atat de multe pe cât am învăţat eu fiind în această echipă. Darren este un mare antrenor şi să îl am alături a fost o inspiraţie majoră”, a decarat antrenorul pentru as.ro.

Antrenorul Artemon Apostu-Efremov a fost cooptat în echipa Simonei Halep (locul 3 WTA) în decembrie 2019, în locul lui Daniel Dobre. Apostu-Efremov lucrase anterior cu Irina Begu.

Recomandări

FICO ÎȘI REVINE DUPĂ ATAC
URSULA INVESTIGHEAZĂ DIN NOU META
ÎN CHINA ÎȚI IEI LIBER DACĂ EȘTI TRIST
CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
CORVINUL A CÂȘTIGAT CUPA ROMÂNIEI
PROBLEME ÎN PARADIS?

Halep a mai renunţat la un vechi colaborator, preparatorul fizic Teo Cercel, la începutul anului trecut. Acum, după plecarea lui Apostu-Efremov, fostul lider WTA va lucra în continuare sub comanda australianului Darren Cahill.