• Travis Kelce: „Inima mea este alături de toți cei care au ieșit să sărbătorească alături de noi și care au fost afectați.”
  • Reprezentanții lui Kelce au declarat că organizația caritabilă a starului NFL a făcut două donații de 50.000 de dolari la un GoFundMe.
  • Împușcăturile, care au avut loc pe 14 februarie, s-au soldat cu o femeie moartă și 22 de răniți.

Vedeta echipei Kansas City Chiefs, Travis Kelce, a donat 100.000 de dolari pentru două victime supraviețuitoare ale unui atac armat în masă fatal în timpul paradei victoriei echipei sale la Super Bowl, scrie Sky News.

Reprezentanții starului NFL au confirmat că fundația sa, Eighty-Seven and Running, a făcut două donații de 50.000 de dolari la un GoFundMe care strânge bani pentru a oferi sprijin financiar celor două surori rănite în timpul împușcăturilor. Împușcăturile, care au avut loc pe 14 februarie, s-au soldat cu o femeie moartă și 22 de răniți. Doi tineri au fost acuzați în legătură cu împușcăturile.

Iubita lui Kelce, superstarul pop Taylor Swift, care a fost prezentă la Super Bowl, dar nu a participat la parada victoriei, a donat 100.000 de dolari familiei femeii ucise în schimbul de focuri de armă. În urma împușcăturilor de la paradă, Kelce a scris că are „inima frântă” din cauza evenimentului tragic care a avut loc după parada echipei la Super Bowl.

Recomandări

CUM TE ADRESEZI TINERILOR
1.700 DE UCRAINENI SUNT EVACUAȚI DIN HARKOV
CE PREVIZIUNI FACE MUSK
ALTMAN ARUNCĂ MĂNUȘA CĂTRE GOOGLE
ROMÂNIA VA EVALUA COMPETENȚELE DE CITIRE
TAYLOR ÎȘI SCHIMBĂ GARDEROBA

„Inima mea este alături de toți cei care au ieșit să sărbătorească alături de noi și care au fost afectați. KC, voi însemnați totul pentru mine”, a spus el pe X.

Kelce a fondat Eighty-Seven & Running în urmă cu aproape un deceniu pentru a ajuta „tinerii defavorizați să se străduiască să devină cetățeni productivi prin îndrumarea și motivarea lor să exploreze și să își dezvolte abilitățile, învățând în același timp abilități esențiale pentru viață”.

Împușcăturile au avut loc în timp ce oamenii s-au adunat în Kansas City pentru a sărbători victoria echipei lor la Super Bowl în fața celor de la San Francisco 49ers – a treia victorie la Super Bowl în cinci ani.

Dintre cele 22 de persoane care au fost rănite, cel puțin jumătate aveau sub 16 ani. Oficialii au declarat că cea mai tânără victimă avea opt ani.

Citește și: