• Prințesa Kate a ales să poarte un top de tenis alb, o fustă de tenis asortată.
  • Cei doi s-au duelat pentru câteva seturi.
  • O fetiță cu mingea, pe nume Mollie, i-a explicat prințesei Kate cum să stea pe marginea terenului în poziție și să arunce înapoi o minge de tenis către un jucător.

Într-un nou videoclip, prințesa de Wales, în vârstă de 41 de ani, are ocazia de a-l provoca pe teren pe campionul de tenis Roger Federer. Kate Middleton apare în videoclip alături de Federer, vizitând și Ball Boys and Girls at Wimbledon, un program destinat adolescenților care prind mingi în timpul turneelor de la Wimbledon, scrie People.

Videoclipul începe cu Prințesa Kate – purtând un top de tenis alb, o fustă de tenis asortată și o coadă de cal înaltă – întâmpinându-l pe Federer pe teren și discutând puțin cu acesta, înainte de a intra într-un meci de dublu.

Jucăm niște tenis?”, o întreabă el, la care ea răspunde: Da, te rog.” Apoi, cei doi se duelează pentru câteva seturi. O fetiță cu mingea, pe nume Mollie, îi arată chiar și lui Kate cum să stea pe marginea terenului în poziție și să arunce înapoi o minge de tenis către un jucător.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
ZHANG INTRĂ ÎN ÎNCHISOARE PENTRU POSTĂRI
,,PLASTICUL VIU” TE SCAPĂ DE POLUARE
TINERIII VOR VOT OBLIGATORIU
MERGI LA CELE MAI SCUMPE RESTAURANTE DIN UE

Ea și Federer vorbesc apoi cu băieții și fetele care se ocupă de mingile de pe teren. Când urmăresc antrenamentul, la ce ar trebui să fiu atent?”, Kate îl întreabă pe un copil de mingi pe nume Alex, care răspunde: În principal, disciplina și curățenia”.

Prințesa Kate și Federer vorbesc apoi cu antrenorii și se antrenează cu adolescenții în instalația de la Wimbledon. Când vă uitați acum pe terenurile exterioare, cel mai uzat petec de pe teren este poziția băieților și fetelor de mingi”, le spune directorul turneului de la Wimbledon, Jamie Baker, lui Kate și Federer.

Să vezi antrenamentul și dedicarea și cantitatea de timp care este dedicată antrenamentului și să te asiguri că totul merge bine în ziua respectivă pentru campionii care joacă la Wimbledon… Da, este incredibil să vezi asta în culise”, spune Kate la finalul videoclipului.

La Wimbledon sunt aproximativ 250 de adolescenți la Băieți și Fete care se ocupă de mingi, vârsta medie a acestora fiind de 15 ani, potrivit site-ului Wimbledon. Aceștia încep antrenamentele în luna februarie la Raynes Park Community Sports Ground.

Citește și