• Wrexham 3-1 Boreham Wood: Paul Mullin a marcat de două ori în timp ce clubul galez a revenit în Liga 2 după 15 ani de absență.
  • Ryan Reynolds și Rob McElhenney au vărsat lacrimi de bucurie când au văzut cum Wrexham și-a asigurat revenirea în Football League.
  • Actorii de la Hollywood au cumpărat Wrexham AFC în noiembrie 2020 pentru 2 milioane de lire sterline.

Ryan Reynolds și Rob McElhenney au vărsat lacrimi de bucurie când au văzut cum Wrexham și-a asigurat revenirea în Football League. Wrexham 3-1 Boreham Wood: Paul Mullin a marcat de două ori în timp ce clubul galez a revenit în Liga 2 după 15 ani de absență, scrie The Independent.

Actorii de la Hollywood au cumpărat Wrexham AFC în noiembrie 2020 pentru 2 milioane de lire sterline, în ciuda faptului că nu știau prea multe despre fotbal sau chiar despre nordul Țării Galilor, și și-au propus să ridice clubul înapoi în Liga a doua pentru prima dată în 15 ani.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
JOE BIDEN DECLASIFICĂ MARIJUANA
RAZBOIUL PENTRU A.I. A ÎNCEPUT
FT: UE ARE TIMP, SUA AU BANI

După ce a ratat la limită sezonul trecut – o dezamăgire documentată în serialul TV Welcome To Wrexham – echipa a rezistat provocării Notts County pentru a obține titlul de campion și promovarea automată cu un meci mai puțin, după ce a învins sâmbătă seara Boreham Wood cu 3-1.

Reynolds și McElhenney au urmărit meciul de la Racecourse Ground împreună cu invitatul lor, actorul Paul Rudd, și și-au lăsat emoțiile să se vadă la fluierul final, în timp ce suporterii lui Wrexham au invadat terenul pentru a sărbători.

Atacantul Paul Mullin a marcat două goluri în repriza a doua pentru a asigura titlul în Liga Națională – și promovarea – pentru Wrexham și și-a lăudat coechipierii incredibili” pentru că s-au ridicat la înălțimea presiunii puse asupra lor.

Citește și