• Meciul de deschidere al lui Novak Djokovic a suferit o întârziere de 80 de minute după ce ploaia a făcut ca iarba să fie prea alunecoasă.
  • Organizatorii Wimbledon motivează întârzierile jocurilor prin grija față de siguranța jucătorilor.
  • Cu un sistem de aer condiționat de ultimă generație, jocul ar trebui să se reia în cel mult 30 de minute după ce se apasă comutatorul pentru a închide acoperișul.

Organizatorii Wimbledon motivează întârzierile jocurilor prin grija față de siguranța jucătorilor. Meciul de deschidere al lui Novak Djokovic a suferit o întârziere de 80 de minute după ce ploaia a făcut ca iarba să fie prea alunecoasă, scrie Reuters.

Cu un sistem de aer condiționat de ultimă generație, jocul ar trebui să se reia în cel mult 30 de minute după ce se apasă comutatorul pentru a închide acoperișul.

Organizatorii turneului au declarat că siguranța jucătorilor a fost întotdeauna prioritară în astfel de circumstanțe. „Arbitrul de campionat acordă toată atenția necesară atunci când verifică dacă terenurile sunt apte pentru joc după o întârziere din cauza ploii, deoarece siguranța jucătorilor este prioritatea noastră principală”, se arată într-un comunicat.

Recomandări

ALICIA KEYS E NOMINALIZATĂ LA TONY AWARDS
O GENERAȚIE DE SINGURATICI
MENIU A LA GREC
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE

Acoperișul va fi testat din nou marți, în condițiile în care sunt așteptate ploii pe tot parcursul zilei.

Citește și