• A început conferința For Women in Science 2024.
  • Ziua internațională a femeilor și fetelor din domeniul științei este sărbătorită în fiecare an pe 11 februarie.
  • Pentru o femeie, o provocare este să menții echilibrul dintre viața de familie și cea profesională

Cum contribuie cercetătoarele din România la transformarea medicinei, biologiei sau chimiei la nivel global? Ei bine, țara noastră, se mândrește cu oameni de știință remarcabili. Femei cu idei revoluționare care au puterea de a schimba domeniul științific.

Vanya Panayotova, general manager L’Oreal este medic de profesie și coordonează din România afaceri din 11 piețe. „Foamea pentru o viață mai bună m-a motivat să caut noi oportunități.” a declarat ea în 2022 pentru Ziarul Financiar. Astăzi, este una dintre principalele susținătoare ale femeilor de știință din România.

Get Inspired by Leaders in Science. Așa sună sloganul cu care s-a deschis conferința For Women in Science 2024. Comisia Națională a României pentru UNESCO și L’Oréal România susțin de peste 15 ani femeiele românce din știință în 3 domenii: științele vieții, științe exacte și computer science.

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

Ca în orice alt domeniu, obstacolele sunt la orice pas. Iar pentru o femeie, din domeniul științei, poate cea mai mare provocare este să menții echilibrul dintre viața de familie și cea profesională. Însă determinarea, talentul și munca, te vor aduce mereu, mai aproape de reușită.

Citește și: