• Compania a testat anterior o versiune timpurie a sistemului de livrare Prime Air.
  • Amazon va folosi vehiculele aeriene fără pilot pentru distribuirea mărfurilor.
  • Firma va integra dronele în rețeaua sa existentă.

Amazon își va relansa dronele de livrare în Marea Britanie anul viitor, a confirmat gigantul comercial. Compania a declarat că va începe să folosească vehiculele aeriene fără pilot pentru distribuirea mărfurilor de la unele dintre locurile sale de livrare în aceeași zi – dintre care unul va fi în Marea Britanie, scrie Sky News.

Acest lucru face parte din extinderea dronelor din partea de retail a afacerii, care va fi lansată și în Italia și într-un al treilea stat din SUA, pe lângă California și Texas, unde dronele operează deja. Compania a testat anterior o versiune timpurie a sistemului de livrare Prime Air în Cambridgeshire în 2016.

Cu toate acestea, Amazon a spus că nu va mai folosi centrele independente, ci că va integra dronele în rețeaua sa existentă. O declarație a companiei a spus: „Ca parte a eforturilor noastre continue de a inova pentru clienți, suntem încântați să anunțăm extinderea livrării Prime Air la nivel internațional, pentru prima dată în afara SUA.

Recomandări

ÎI IA HARRIS LOCUL LUI BIDEN?
PE CINE FACE DE RÂS ȘOȘOACĂ?
RUSIA ÎL CONDAMNĂ PE GERSHKOVICH
UNDE FUGI DE CANICULĂ ÎN WEEKEND?
ZBORURI AFECTATE DE PANA DE LA MICROSOFT
CINE E NOU PREȘEDINTE AL AN

„Livrăm pachete cu dronă de aproape un an în California și în Texas. Am construit un serviciu de livrare sigur și de încredere și am colaborat foarte strâns cu autoritățile de reglementare și comunitățile. Vom continua această colaborare în viitor pentru a ne asigura că îndeplinim nevoile clienților noștri și ale comunităților pe care le deservim.”

Citește și: