• Actualizarea poate fi descărcată prin deschiderea aplicației Setări, făcând clic pe General” și alegând opțiunea de actualizare software. 
  • iPhone-urile vor solicita în cele din urmă utilizatorilor să instaleze noua actualizare după un anumit timp.
  • Poate că cea mai evidentă și cea mai mare actualizare este lansarea aplicației Jurnal.

Apple a lansat iOS 17.2, cea mai importantă actualizare pentru iPhone din ultimele luni. Noua versiune a sistemului de operare include mai multe caracteristici care fuseseră anunțate pentru noua actualizare a iOS 17, dar care nu erau disponibile în momentul lansării în septembrie, cum ar fi noua aplicație Jurnal. De asemenea, include schimbări neașteptate, cum ar fi posibilitatea de a realiza videoclipuri pregătite pentru viitoarea cască de realitate virtuală Vision Pro de la Apple, scrie The Independent.

Ca de obicei, actualizarea poate fi descărcată prin deschiderea aplicației Setări, făcând clic pe General” și alegând opțiunea de actualizare software. De asemenea, iPhone-urile vor solicita în cele din urmă utilizatorilor să instaleze noua actualizare după un anumit timp.

Poate că cea mai evidentă și cea mai mare actualizare este lansarea aplicației Jurnal. Aceasta își propune să le permită oamenilor să noteze momente din viața lor, iar Apple sugerează că ar putea ajuta oamenii să își monitorizeze și să își îmbunătățească sănătatea mintală.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
BIDEN CĂLĂTOREȘTE CU MARINE ONE
PAPA VIZITEAZĂ O ÎNCHISOARE DE FEMEI
IOHANNIS CAUTĂ JOB LA C.E.
LIGHT MAKES YOU FEEL BETTER

Aplicația include o varietate de caracteristici menite să le reamintească oamenilor să țină un jurnal și să îi ajute să scrie acele intrări. Utilizatorii pot programa notificări care să le reamintească să adauge o intrare, iar aplicația va aduna informații din alte aplicații – cum ar fi antrenamentele și fotografiile – pentru a oferi sugestii de lucruri despre care să scrie.

Actualizarea adaugă, de asemenea, opțiunea de a transforma butonul de acțiune de pe noul iPhone 15 Pro într-un instrument de traducere, precum și îmbunătățiri la aplicațiile Mesaje, Muzică și Meteo. Actualizarea include, de asemenea, o serie de îmbunătățiri mai mici și corecturi de erori, cum ar fi introducerea unui nou standard de încărcare pentru unele telefoane mai vechi.

Noua descărcare adaugă, de asemenea, opțiunea de a realiza videoclipuri spațiale cu iPhone 15 Pro și Pro Max. Aceasta utilizează mai multe camere de pe telefon pentru a realiza videoclipuri tridimensionale. Acestea pot fi vizualizate corect doar pe cască, care urmează să fie lansată la începutul anului viitor. Pe telefonul propriu-zis, acestea vor apărea doar ca videoclipuri normale.

Citește și