• Compania a declarat că lucrează la o actualizare a sistemului iOS17 care alimentează gama iPhone 15.
  • La începutul acestei săptămâni, Instagram și-a modificat aplicația pentru a împiedica încălzirea dispozitivului.
  • Apple a declarat că supraîncălzirea nu are legătură cu carcasa din titan a telefoanelor.

Apple a recunoscut că are probleme legate de bug-uri software după ce unii utilizatori au raportat că noul iPhone 15 se supraîncălzește atât de mult încât nu poate fi atins. Gigantul tehnologic a declarat că un bug și alte probleme, cum ar fi utilizarea unor aplicații populare precum Instagram și Uber, determină încălzirea modelului nou lansat de iPhone.

Compania a declarat că lucrează la o actualizare a sistemului iOS17 care alimentează gama iPhone 15 pentru a preveni ca dispozitivele să devină incomod de manevrat și că lucrează cu aplicațiile care rulează în moduri care le fac să supraîncarce sistemul”. La începutul acestei săptămâni, Instagram, care este deținută de Meta Platforms, și-a modificat aplicația pentru a împiedica încălzirea dispozitivului, scrie Daily Mail.

Uber și alte aplicații se află în procesul de lansare a actualizărilor lor. Apple încă nu a spus când va fi emisă propria soluție software. Aceasta a declarat, totuși, că nicio problemă de siguranță nu ar trebui să împiedice proprietarii de iPhone 15 să își folosească noile dispozitive. Într-o scurtă declarație, Apple a spus: Am identificat câteva condiții care pot face ca iPhone să funcționeze mai cald decât era de așteptat”.

Recomandări

ULTIMATUM PENTRU HAMAS
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID
MAD MAX REVINE
SCHOLZ RĂMÂNE FĂRĂ NEMȚI
CE SEMNIFICĂ VINEREA MARE

Gigantul tehnologic a dezvăluit patru noi dispozitive în cadrul unui eveniment la începutul acestei luni – iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max. Vârful de gamă – iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max – se laudă cu o serie de caracteristici impresionante, inclusiv un nou buton de acțiune, un finisaj din titan și un încărcător USB-C. Nu este neobișnuit ca telefoanele iPhone să se încălzească în primele zile de utilizare sau atunci când sunt restaurate cu informații de rezervă stocate în cloud. Apple a semnalat anterior acest lucru ca fiind o problemă pentru utilizatori. Apple a declarat că supraîncălzirea nu are legătură cu carcasa din titan a telefoanelor, care a fost folosită pentru iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max, spre deosebire de cea din oțel inoxidabil.

Citește și