Apple brevetează un model de căști Dual Speaker. Sunetul va fi emis în exterior printr-o „țeavă de eșapament”

Dacă te deranjau cei care ascultau muzica la maxim în căști, Apple te va deranja și mai mult. Compania a brevetat un model de căști care pot funcționa și ca difuzoare externe.

Din documentația depusă pentru brevetare, aceste căști ar funcționa ca o cutie amplasată pe urechea persoanei care le folosește. Apple susține că avantajul este reprezentat de faptul că, pe de o parte putem folosi acest dispozitiv ca niște căști tradiționale cu sunetul transmis direct în ureche, iar pe de altă parte, pot fi folosite și cu sunet în exterior. Acest lucru s-ar realiza printr-o țeavă de eșapament.

Dacă ești într-un spațiu liniștit, cum ar fi biblioteca, spitalul, dispozitivul echipat cu o tehnologie de inteligență artificială ar observa că ești într-un astfel de spațiu ar închide automat această funcție care eliberează sunetul în exterior. Apple nu a specificat de ce ar fi nevoie de această funcție pentru sunet în exterior pentru o cască proiectată pentru ascultarea muzicii în privat. Dacă această tehnologie este brevetată, nu înseamnă că Apple va și produce aceste noi căști.

Citește și:

Exit mobile version