• „Mi s-a spus că noul sistem de operare este văzut în cadrul companiei ca una dintre cele mai mari actualizări iOS – dacă nu cea mai mare – din istoria companiei”, a scris Gurman.
  • Gurman a spus că intenționează să împărtășească mai multe detalii despre caracteristicile și modificările specifice iOS 18 care sunt planificate în viitor.
  • În noiembrie 2023, Apple a anunțat că va accepta standardul de mesagerie multiplatformă RCS în aplicația Messages de pe iPhone.

În secțiunea de întrebări și răspunsuri numai pentru abonați a buletinului său informativ Power On de astăzi, Gurman a spus că iOS 18 are potențialul de a fi „cea mai mare” actualizare de software din istoria iPhone, relatează Mac Rumors.

„Mi s-a spus că noul sistem de operare este văzut în cadrul companiei ca una dintre cele mai mari actualizări iOS – dacă nu cea mai mare – din istoria companiei”, a scris el.

Gurman a spus că intenționează să împărtășească mai multe detalii despre caracteristicile și modificările specifice iOS 18 care sunt planificate în viitor, dar știm deja despre două funcții noi care probabil vor fi incluse în actualizare, așa cum este prezentat mai jos.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

iOS 18 va fi lansat în septembrie, iar prima versiune beta pentru dezvoltatori va apărea în timpul conferinței anuale a dezvoltatorilor Apple WWDC din iunie. În noiembrie 2023, Apple a anunțat că va accepta standardul de mesagerie multiplatformă RCS în aplicația Messages de pe iPhone, începând „mai târziu” în 2024, așa că va fi probabil o caracteristică iOS 18 bazată pe intervalul de timp respectiv.

Suportul RCS ar trebui să aibă ca rezultat următoarele îmbunătățiri ale experienței implicite de mesagerie între iPhone și dispozitivele Android:

  • Fotografii și videoclipuri la rezoluție mai mare
  • Mesaje audio
  • Indicatori de tastare
  • Citiri de chitanțe

Citește și