• Încă o companie le interzice angajaților să folosească ChatGPT, de teama problemelor de securitate a informațiilor.
  • Apple a restricționat utilizarea ChatGPT și a altor instrumente externe de inteligență artificială pentru unii angajați.
  • Apple se teme că angajații care folosesc aceste tipuri de programe ar putea divulga date confidențiale.

Încă o companie le interzice angajaților să folosească ChatGPT, de teama problemelor de securitate a informațiilor. Apple le-a transmis interdicția angajaților. Apple a restricționat utilizarea ChatGPT și a altor instrumente externe de inteligență artificială pentru unii angajați, în timp ce își dezvoltă propria tehnologie similară, scrie The Wall Street Journal.

Apple se teme că angajații care folosesc aceste tipuri de programe ar putea divulga date confidențiale, potrivit documentului. De asemenea, Apple le-a spus angajaților săi să nu folosească Copilot de la GitHub, deținut de Microsoft, care automatizează scrierea de coduri software, scrie în document.

ChatGPT, creat de OpenAI, companie susținută de Microsoft, este un chatbot care este capabil să răspundă la întrebări, să scrie eseuri și să îndeplinească alte sarcini în mod similar cu cele umane.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Apple este cunoscută pentru măsurile sale riguroase de securitate pentru a proteja informațiile despre produsele viitoare și datele consumatorilor. Mai multe organizații se teme de tehnologia GhatGPT, deoarece angajații au început să o folosească pentru mai multe task-uri, de la redactarea de e-mailuri și materiale de marketing până la codificarea de software.

Citește și: