• Noul Siri ar putea fi lansat încă de anul viitor, dar ar putea dura mai mult.
  • Echipa lui Federighi lucrează din greu pentru a adăuga A.I. la versiunile ulterioare ale iOS.
  • Pe sistemul cloud, A.I. poate crește deoarece are un acces mult mai larg.

Apple lucrează pentru a lansa o nouă versiune de Siri care să încorporeze tehnologia AI, după un început mai liniștit cu modele lingvistice mari în comparație cu concurenții săi, scrie Business Insider.

Vicepreședinții seniori ai Apple, John Giannandrea și Craig Federighi – care se ocupă de AI și de inginerie software – supraveghează dezvoltările AI la nivelul companiei, potrivit informațiilor furnizate de Bloomberg. Echipa lui Giannandrea dezvoltă noi sisteme de inteligență artificială. Angajații săi refac un Siri mai inteligent ” care le folosește, potrivit Bloomberg. Noul Siri ar putea fi lansat încă de anul viitor, dar ar putea dura mai mult, potrivit Bloomberg.

De asemenea, echipa lui Federighi lucrează din greu pentru a adăuga AI la versiunile ulterioare ale iOS, ceea ce ar trebui să permită îmbunătățirea componentelor de răspuns și de completare automată atât la Siri, cât și la aplicația Mesaje.

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

Pe măsură ce echipele lucrează, au avut loc alte dezbateri interne cu privire la faptul dacă AI generativă ar trebui să fie pe dispozitiv” sau bazată pe cloud” – per Bloomberg, AI pe dispozitiv ar fi mai rapidă și mai privată, dar o AI bazată pe cloud ar putea permite capacități mai avansate. Per Forbes, pe sistemul cloud, AI poate înflori deoarece are un acces mult mai larg pentru a învăța și a se dezvolta din date.

Citește și: