• Apple dezvoltă ReaLM, un nou sistem A.I. pentru interacțiuni mai bune cu tehnologia.
  • ReaLM îmbunătățește interacțiunea cu asistenții virtuali, precum Siri.
  • ReaLM poate interpreta imaginile încorporate în text pentru o comunicare fluidă.

Apple lansează un sistem A.I., numit în interiorul companiei ReaLM. Acest model de Inteligență Artificială promite să facă interacțiunea cu tehnologia mai intuitivă și mai naturală. Tim Cook spune că întrece ChatGPT-4. Cum? Poate înțelege mai bine contextul vizual în format text de pe un ecran.

Cu ce vine diferit acest sistem de A.I. pregătit de Apple?

Apple lucrează la propriile sale soluții de Inteligență Artificială, care ar putea fi prezentate la conferința anuală pentru dezvoltatori din luna iunie. Scopul ReaLM e de a revoluționa modul în care interacționăm cu tehnologia. Înțelege contextul din conținutul de pe ecran și îmbunătățește interacțiunea cu asistenții virtuali, precum Siri.

În comparație cu alte modele A.I., ReaLM promite să ofere o abordare mai intuitivă și mai precisă în interpretarea contextului și a expresiilor lingvistice. Are capacitatea de a interpreta imaginile încorporate în text, permițând extragerea informațiilor și identificarea contextului chiar și din surse mai complexe. Acest lucru este crucial în contextul interacțiunilor umane, unde limbajul natural poate include expresii ambiguu, iar înțelegerea contextului este esențială pentru o comunicare fluidă. Și e mult mai simplu, decât alte modele, precum GPT-4, ceea ce îl face o alegere preferată pentru detectarea contextului fără a sacrifica performanța.

Recomandări

DE CE S-A PRĂBUȘIT ELICOPTERUL CU RAISI
CNN: HAGA CERE ARESTAREA LUI NETANYAHU
CE URMEAZĂ ÎN IRAN
TAYLOR SWIFT, ÎN SLUJBA DOMNULUI
SCARLET JOHANSSON CRITICĂ OPENAI
RAISI ȘI DELEGAȚIA AU MURIT

Practic, oferă beneficii mari în domenii precum asistența vocală și interacțiunile om-mașină, unde reacția rapidă și precisă a sistemului este crucială.

Nu se știe când va fi implimentat în produsele Apple. CEO-ul Apple, Tim Cook spune că sunt planuri pentru a împărtăși mai multe detalii despre activitatea lor în domeniul A.I. în viitorul apropiat. Compania are un interes serios pentru inovație.

Citește și