• Vision Pro de la Apple poate fi achiziționat începând de vineri la prețul de 3.499 de dolari.
  • Pasionații de tehnologie cu buget redus, căștile de realitate mixtă mai ieftine pot fi o opțiune mai fezabilă.
  • Meta Quest 3 este o cască de realitate mixtă care le permite utilizatorilor să joace jocuri, să vizioneze filme și să navigheze pe internet în timp ce vizualizează împrejurimile.

Vision Pro de la Apple poate fi achiziționat începând de vineri la prețul de 3.499 de dolari. Pentru pasionații de tehnologie cu buget redus, căștile de realitate mixtă mai ieftine pot fi o opțiune mai fezabilă. Alte cinci căști care vă vor costa mai puțin decât Vision Pro sunt Meta Quest 3, începând de la 499,99 dolari, Sony PlayStation VR 2, XReal’s Air 2 Ultra, Steam’s Valve Index VR Kit și HTC VIVE XR Elite, scrie Business Insider.

Meta Quest 3

Meta Quest 3 este o cască de realitate mixtă care le permite utilizatorilor să joace jocuri, să vizioneze filme și să navigheze pe internet în timp ce vizualizează împrejurimile. Principala diferență față de căștile Apple: Meta Quest 3 are nevoie de controllere portabile pentru a naviga, în timp ce utilizatorii Vision Pro pot controla dispozitivul cu ajutorul mâinilor și al ochilor.

Cea mai ieftină versiune a Meta Quest 3, care dispune de 128 GB de spațiu de stocare, are un preț de 499,99 dolari pe magazinul online al companiei.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
O LUNĂ DE SCHENGEN

Sony PlayStation VR2

Cei care sunt în căutarea unei experiențe de joc inedite ar putea dori să pună mâna pe Sony PlayStation VR2. Este o cască de realitate virtuală pe care posesorii de console PS5 o pot purta pentru a se introduce în lumile anumitor jocuri, cum ar fi „Resident Evil Village”, „Horizon Call of the Mountain” și „The Walking Dead: Saints & Sinners – Chapter 2: Retribution”. Prețul lor pornește de la 549 dolari.

XReal’s Air 2 Ultra

XReal, un startup chinez, crede că ochelarii săi Air 2 Ultra vor da peste cap Apple Vision Pro. Cu un preț de 699 de dolari, cel mai recent produs al XReal din linia sa de ochelari de realitate augmentată oferă funcții precum selectarea aplicațiilor, similare cu Apple Vision Pro.

Steam’s Valve Index VR Kit

Tehnicienii care au un computer puternic pentru jocuri ar putea fi interesați să se intereseze de kitul Valve Index VR de la Steam.

Cu un preț de 999 de dolari, acesta include o cască, două stații de bază pentru conectivitate wireless și două controlere portabile. Proprietarii se pot cufunda într-o serie de jocuri Steam concepute pentru a fi jucate în realitate virtuală.

HTC VIVE XR Elite

Dacă doriți o cască de realitate mixtă pe care să o puteți folosi în mod plauzibil la locul de muncă, HTC VIVE XR Elite ar putea fi una de luat în considerare.

VIVE XR Elite poate face lucruri precum extinderea spațiului de lucru cu ajutorul funcției sale de birou virtual. De asemenea, poate fi folosită pentru jocuri fără fir.

Citește și