• Conform analistului Ming-Chi Kuo, Apple a vândut între 160.000 și 180.000 de unități.
  • Cu un preț de 3.499$, aceasta marchează debutul conceptului de „calcul spațial”.
  • Vision Pro este confecționată din materiale precum aluminiu și sticlă.

Apple a anunțat că Vision Pro, casca de realitate mixtă, este sold out. Conform analistului Ming-Chi Kuo, Apple a vândut între 160.000 și 180.000 de unități.

Casca poate fi folosită în activități de zi cu zi, precum munca, vizionarea Apple TV și gătitul. Cu un preț de 3.499$, aceasta marchează debutul conceptului de „calcul spațial”. Vision Pro este confecționată din materiale precum aluminiu și sticlă.

Recomandări

NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
27 DE CICLIȘTI ROMÂNI MERG LA CAMPIONAT
BRITANICII CAUTĂ PROFESORI ÎN ROMÂNIA
ACTORUL IAN GELDER A MURIT
BRAZILIA ESTE LOVITĂ DE INUNDAȚII

Au apărut primele review-uri

La două săptămâni după ce Apple a lansat precomenzile pentru Vision Pro și a vândut peste 200 de mii de unități, au apărut și primele opinii. Jurnalistul Johanna Stern de la The Wall Street Journal a petrecut 24 de ore non-stop cu casca pe cap și povestește care e experiența.

„Te uiți la ceea ce ai vrut la ceea ce vrei să selectezi, apoi îți folosești mâinile pentru a o selecta. Chiar acum, mă uit la setări, acum App Store, Note, fotografii, Safari și pentru a selecta una, trebuie doar să o ciupesc”, relatează jurnalistul.

„Îl pui pe cap într-un mod care blochează complet realitatea și apoi îți arată fluxuri video transmise de camerele din față, ceea ce face să pară că poți vedea direct prin dispozitiv, dar îți poate arăta și orice altceva la diferite niveluri de imersiune”, spune Nilay Patel, redactor-șef la The Verge.

Scott Stein, editor CNET, vine cu propria opinie. „Apple Vision Pro este ca un produs complet nou de la Apple, dar, din punct de vedere al designului, este foarte asemănător cu ceva de genul meta Quest 3. Se simte ca o cască VR. Știi, greutatea este mai mare decât a unui Quest 3, este de 1,3 kg, dar Quest 3 este de 1,1kg. Așadar, diferența nu este atât de mare, dar cu siguranță o simțiți. Aceasta este din aluminiu și sticlă în partea din față. Contează foarte mult modul în care se potrivește pe față și cum se fixează cu aceste curele.”

Citește și: