• Celebrul 22B de la Subaru Impreza este scos la vânzare și costă 300.000 de dolari.
  • Impreza este un trofeu pentru fani, datorită titlului de campion câștigat la raliuri.
  • Mașina are un motor turbo de 2,2 litri, care dezvoltă 276 de CP.

Un exemplar din celebrul 22B de la Subaru Impreza este scos la vânzare și costă 300.000 de dolari, relatează Donut. Este cea mai dorită mașină construită vreodată, datorită titlului de campion obținut la Campionatele Mondiale de Raliuri. Au fost produse doar 400 de exemplare, și fiecare mașină a fost pictată în World Rally Blue, cu un interior albastru-negru și roți iconice din aur.

Subaru a schimbat totul dedesubt, atunci când o dezvoltau. A scos motorul de 1,8 litri și a trecut direct la un motor turbo de 2,2, care scoate 276 de CP. Are anvelope mai mari și mai late și o suspensie de la Bilstein, ca să te asiguri că toată puterea atinge pământul, indiferent pe ce suorafață te afli.

Ultimul exemplar al acestui model s-a vândut cu 370.000 de dolari și avea doar 450 de km pe odometru. De ce oamenii plătesc atâția bani pentru o mașină? Pentru că este un adevărat trofeu, pentru fanii Subaru.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Datorită tehnologiei și istoriei sale în curse, prețurile pentru 22B au crescut vertiginos în ultimii ani, la fel ca și celelate mașini de prin anii 90. Unul s-a vândut recent cu 312.000 de dolari, iar cealalt a fost postat recent pentru 370.000 de dolari.

Citește și: