• Pe TikTok, hashtag-ul #makemoneywithchatgpt a strâns 3 milioane de vizualizări.
  • Poți găsi pe internet instrucțiuni despre cum poți folosi ChatGPT pentru a deveni milionar.
  • Există și sceptici care critică aceste postări legate de inteligența artificială pentru că exagerează potențialul său monetar. 

De când a fost lansat, în noiembrie anul trecut, ChatGPT a fost folosit din ce în ce mai des de angajați pentru a-și îmbunătăți eficiența și productivitatea la muncă. Mai nou, pe Youtube găsești zeci de videoclipuri despre cum să folosești ChatGPT pentru a deveni milionar. Pe TikTok, hashtag-ul #makemoneywithchatgpt a strâns 3 milioane de vizualizări prezentând videoclipuri despre concerte, vânzarea de bilete electronice, postări pe blog și planuri de marketing realizate cu inteligența artificială.

Internetul este plin de conținut de la pasionații de inteligență artificială care susțin că ChatGPT poate fi o sursă viabilă de venit. Poți găsi pe internet instrucțiuni despre cum poți folosi ChatGPT pentru a deveni milionar sau Folosiți ChatGT pentru a face 320 de dolari pe zi, fiecare dintre acestea cu sute de mii de vizionări. Astfel, creatorii lor sunt primii câștigați.

O căutare a cum se folosește ChatGPT pe o platformă de educație online dă 10.000 de rezultate pentru cursuri care încep de la 14,99 dolari. Există și sceptici care critică aceste postări legate de inteligența artificială pentru că exagerează potențialul său monetar.

Recomandări

ÎN CE INVESTEȘTE BIDEN BANII
STEVE BUSCEMI A FOST ATACAT PE STRADĂ
CÎRSTEA A FOST ELIMINATĂ LA ROMA
CIOLACU VREA PARC TEMATIC URIAȘ
6.000 DE OAMENI SUNT EVACUAȚI DIN HARKOV
NE LUĂM ANGAJAȚII DIN AFARĂ

Pentru elaborarea conținutului de marketing și vânzări, chatbotul AI este utilizat pentru a automatiza sarcinile consumatoare de timp. O firmă de consultanță susține că a obținut noi oferte de 128.000 de dolari după ce a folosit ChatGPT pentru a genera postări de marketing și pentru a personaliza propuneri de afaceri timp de trei luni.

Citește și: