• Hackathon este cel mai mare eveniment de programare din România și are loc weekend-ul acesta.
  • Toți câștigătorii maratonului primesc abonamente full Untold Festival 2024.
  • Misiunea celor de la Hackhaton este să creeze soluții relevante cu ajutorul A.I.

Ce au în comun dezvoltatorii, designerii și entuziaștii inovației? Toți sunt prezenți la evenimentul de tehnologie, Hackathon din Cluj. Misiunea lor este să valorifice puterea A.I. pentru a crea soluții relevante pentru viața reală.

Care sunt principalele obiective ale Cluj Hackathon în ceea ce privește A.I.-ul?

„Ne-am propus să organizăm cel mai mare eveniment de Hackathon din România. Este vorba despre un maraton de programare pe trei zile. Ediția din acest an este dedicată utilizării A.I. pentru a rezolva problemele din societate sub tema „Tehnologie pentru binele comun”.

Participanții sunt invitați să își folosească cunoștiințele și abilitățile pentru a dezvolta soluții inovatoare în categorii precum: A.I. pentru vârstnici, A.I. pentru educație. A.I. pentru animale. Sunt 9 categorii în total.

Recomandări

A ÎNCEPUT BACALAUREATUL 2024
ISRAELUL MOBILIZEAZĂ REZERVIȘTI
CARE SUNT FUNCȚIILE DE TOP DIN UE
CUM SE ÎNCHEIE SAGA LA S1 SI S2?
CASH SAU LA BANCĂ?
E BĂTAIE PE POSTUL LUI DRULĂ

Din păcate, în acest an, nu avem șansa de a avea doar vizitatori pentru că suntem peste 150 de participanți. Aceștia vor interacționa cu un colectiv de peste 30 de mentori care îi vor ajuta și îndruma pe parcusrul celor 36 de ore”, a declarat Adrian Vlăsiu, organizator, pentru Aleph News.

Citește și