• Cei de la Fortnite vin cu o nouă doză de divertisment pentru iubitorii de jocuri video.
  • Fortnite garantează o experiență permanentă.
  • Coachella Island este o replică virtuală a festivalului de muzică.

Coachella încearcă să facă „un weekend care nu se termină niciodată” , deoarece un nou eveniment se anunță pe platforma celor de la Fortnite, scrie Rolling Stone.

Cei care nu pot ajunge în deșert pentru Coachella în acest weekend vor avea la dispoziție o nouă modalitate de a cunoaște celebrul festival de muzică: în metaversul din Fortnite.

Coachella a anunțat, joi, o nouă variantă a popularului joc video odată cu crearea Insulei Coachella. Jucătorii vor putea vedea o nouă lume virtuală lansată în interiorul Fortnite vineri, prima zi a festivalului din acest an, împreună cu mini-jocuri, instalații de artă, merch-uri cu tematica festivalului și recreerea virtuală a unor elemente de bază ale Coachella, cum ar fi clădirea psihedelică Spectra a concertului și roata ferris.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Insula Coachella din Fortnite va fi locul în care jucătorii își vor putea modifica și crea propriile lumi. Speranța este că atât jucătorii ocazionali, cât și creatorii profesioniști își pot crea propriile spații virtuale având ca fundal Coachella.

Fortnite nu este străin de evenimentele muzicale. Acesta a organizat concerte pentru Travis Scott, Ariana Grande și J Balvin. Având în vedere timpul, banii și resursele care au fost investite în aceste concerte virtuale, membri ai platformei spun să nu ne așteptăm încă la un eveniment Coachella virtual de o asemenea amploare. Aceștia recunosc că sunt limitați cu ceea ce pot face în modul creativ din Fortnite, dar, în mod ideal, voe debloca și vor introduce multe dintre aceste caracteristici în timp.

Între timp, muzica lui Porter Robinson, care va cânta la Coachella în acest weekend, este coloana sonoră pentru Coachella Island.

Citește și