• Lovehoney și Womanizer, două companii care vând jucării sexuale, au pus la bătaie Inteligența Artificială cu acest scop. 
  • Orgasmul fiecărui participant văzut prin ochii A.I. a fost unic.
  • Participanților li s-a aplicat o bandă cu senzori, totul pentru monitorizarea inimii.

Dacă te întrebai cum arată orgasmul în imagini, vei afla în curând. Lovehoney și Womanizer, două companii care vând jucării sexuale, au pus la bătaie Inteligența Artificială cu acest scop. Rezultatul a fost unul spectaculos, cel puțin din imagini. Orgasmul fiecărui participant văzut prin ochii A.I. a fost unic. 10 oameni au participat la studiu, 5 femei și 5 bărbați, fiecare primind câte o jucărie sexuală.

Pe lângă asta, participanților li s-a aplicat o bandă cu senzori, totul pentru monitorizarea inimii. Inginerii software au vizualizat datele orgasmului folosind JavaScript, înainte de a folosi imaginile pentru a alimenta AI. Imaginile rezultate înfățișează orgasmele masculine într-un violet închis, în timp ce orgasmele feminine sunt prezentate de un roz strălucitor.

Așadar, în cele 10 imagini poți vedea orgasmul sub forma unei erupții vulcanice sau al unui foc de artificii. În concluzie, deși orgasmul este ceva pe care majoritatea adulților îl experimentează, fiecare este unic în felul său. Din 2.000 de oameni chestionați de o companie de prezervative, doar 5% dintre femei au spus că au întotdeauna orgasm în timpul actului sexual.

Recomandări

TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
CE FACI ÎN CAPITALĂ DE FLORII?
CUM ARATĂ SECURITATEA JO?

Citește și: