• DJI a lansat o nouă cameră de acțiune, Osmo Action 4, cu un senzor masiv de 1/1.3 inci.
  • GoPro urmează să lanseze în perioadă următoare rivalul, Hero 12.
  • Osmo Action 4 filmează un unghi de 155 de grade și e capabil și de filmare 4K 120fps.

A 4-a generația pentru camera de acțiune de la DJI numită Osmo Action 4 filmează ultra-wide, cu un unghi de 155 de grade, la rezoluție 4K și 60 de frame-uri pe secundă, scrie The Verge.

Are o mulțime de funcții pentru orice gen de aventură, însă marele plus este reprezentat de abilitatea de a filma la o calitate înaltă și în condiții de lumină slabă, mai bine și decât telefoanele de ultimă generație.

Amatorii de senzații tari au nevoie de o cameră de acțiune pe măsură. Iar un nou model tocmai a apărut pe piață, cu o lună înainte de rivalul GoPro.

Recomandări

TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
O LUNĂ DE SCHENGEN

Cu ce accesorii vine la pachet

Osmo Action 4 vine în mai multe tipuri de pachet, în funcție de accesorile alese. Cel standard are un preț de 399 de dolari. Funcția RockSteady 3.0 Plus inclusă este o versiune îmbunătățită a sistemului de stabilizare a imaginii.

Există, de asemenea, HorizonSteady, care poate bloca înclinarea unei înregistrări pentru a menține imaginile drepte, chiar dacă aparatul foto face o rotire de 360 de grade. Modul InvisiStick de la DJI, care face invizibil bastonul de selfie de 1,5 metri oferit în pachet, a fost îmbunătățit pentru a fi utilizat în mai multe scenarii, comparativ cu Action 3, care, în general, funcționa cel mai bine cu fundaluri mai puțin complexe, cum ar fi munții înzăpeziți. DJI i-a luat-o astfel înainte rivalului GoPro care va lansa modelul Hero 12 pe 15 septembrie.

Citește și: