• GTD are un motor V8 care dezvoltă peste 800 CP, o cutie cu 8 trepte și un ambreiaj dublu.
  • Mustang GTD va fi disponibil din 2024 și va costa costa circa 300 de mii de dolari.
  • Super Sport Fisker Alaska are o autonomie de 550 de km și ridică 100 km/h în doar 3,9 secunde.

Ford a lansat modelul Mustang GTD, o versiune mai puternică pentru noua generație Mustang, o mașină de curse care a fost modificată pentru a putea fi folosită legal pe drumurile publice.

Ford transmite că modelul va fi disponibil la sfârșitul anului 2024 sau cel târziu începutul anului 2025. Deși Ford s-a angajat să construiască vehicule electrice cu emisii zero, ediția limitată a Mustang-ului GTD folosește combustibil fosil și are un motor V8. Are o capacitate de 5,2 litri și peste 800 de cai putere, o cutie automată cu 8 trepte și cu ambreiaj dublu.

Mustang GTD este o mașină de curse care a fost modificată pentru a putea fi folosită legal pe drumurile publice. Caroseria este construită aproape în întregime din fibră de carbon, cu un design concentrat pe performanțe aerodinamice și va costa circa 300 de mii de dolari.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Truckerul super sport Fisker Alaska va costa aproximativ 46 de miii de dolari. Are autonomie de 550 de km și atinge 100 km/h în doar 3,9 secunde. Producția mașinii va începe în 2025. Fisker Alaska Super Sport Pickup este o inovație în segmentul camionetelor electrice, aducând o combinație unică între performanță și propulsie electrică. Are un design distinctiv și modern și aduce o gamă largă de tehnologii integrate, inclusiv un sistem avansat de infotainment și caracteristici de conectivitate.

Citește și