• Inteligența artificială a fost folosită pentru a genera imagini care îi arată pe unii dintre cei mai controversați lideri ai lumii când erau bebeluși.
  • În imagini au fost surprinși premierul Canadei, Justin Trudeau, președintele Franței, Emmanuel Macron, fostul premier britanic Boris Johnson și fostul președinte american Donald Trump.
  • Imaginea generată de inteligența artificială a reușit să îl facă pe Vladimir Putin să pară inocent.

Inteligența artificială a fost folosită pentru a genera imagini care îi arată pe unii dintre cei mai controversați lideri mondiali pe când erau bebeluși, scrie Indy 100.

În ultimii ani, inteligența artificială a ieșit în evidență ca fiind unul dintre cele mai puternice și, poate, înspăimântătoare noi tipuri de tehnologie pe care le-am văzut vreodată.

A.I.-ul are capacitatea de a învăța prin intermediul datelor și de a produce rezultate pe baza informațiilor cu care este alimentată. Cineva a folosit această tehnologie pentru a crea imagini ale diferiților lideri mondiali pe când erau bebeluși.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
XI MERGE LA PARIS
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
SWIFT REVINE PE PRIMUL LOC
MADONNA CÂNTĂ ÎN RIO DE JANEIRO
LANDO NORRIS CÂȘTIGĂ CURSA DE LA MIAMI

Inteligența artificială îi desenează pe liderii lumii

În imagini au fost surprinși premierul Canadei, Justin Trudeau, președintele Franței, Emmanuel Macron, fostul premier britanic Boris Johnson și fostul președinte american Donald Trump.

În mod remarcabil, imaginea generată de inteligența artificială a reușit să îl facă pe Vladimir Putin să pară inocent.

Oamenii au comentat despre imaginile pe care le-a creat A.I.-ul.

Cineva a comentat: ,,Kim Jong Un nu s-a schimbat.”

Altul a spus: ,,Mi se pare foarte amuzant că Papa Francisc este încă în hainele de papă. Mă face să mă gândesc la un bebeluș care conduce biserica catolică” .

,,Putin este atât de drăguț și Obama, de asemenea”, a motivat un altul.

Pe Twitter, o altă persoană a scris: ,,Joe Biden arată atât de bătrân încât până și versiunea lui de bebeluș pare de vreo 60 de ani!” .

Citește și

FOTO|VIDEO. O femeie soldat ia cu asalt tranșeele rusești de lângă Bahmut, în Ucraina. Cum a fost surprinsă de o cameră video

O femeie de 76 de ani, „moartă” în urma unui accident vascular, a fost găsită în viață la înmormântare

Analiză. Generalul Ben Hodges dezvăluie care va fi momentul culminant al contraofensivei Ucrainei împotriva Rusiei