• Google lansează funcția „Immersive View” pentru Maps, cu navigare în 3D.
  • Dezvăluie imagini captate cu camere montate pe platforme și dispozitive aeriane cu 4 lentile.
  • Utilizatorii pot explora destinațiile în detaliu, chiar și informații despre trafic în timp real.

Google dezvăluie o nouă funcție revoluționară pentru Google Maps, numită „Immersive View”, care aduce o experiență de navigare complet nouă utilizatorilor. Într-un depozit din Mountain View, California, Google a dezvăluit camerele și tehnologiile inovatoare folosite pentru captarea imaginilor pentru această funcție, relatează CNET.

Printre acestea se numără camere atașate la platforme grele și un dispozitiv aerian cu patru lentile pentru captarea imaginilor 3D din avioane.

Immersive View permite utilizatorilor să exploreze destinațiile în 3D, incluzând clădiri, mașini și chiar vremea în timp real. Această nouă funcție îmbunătățește experiența de navigare, oferind informații mai detaliate și actualizate despre mediul înconjurător.

Recomandări

CE SĂRBĂTORESC ROMÂNII AZI
ASTRAZENECA RETRAGE VAXZEVRIA
PROTESTE LA EUROVISION
CUM ARATĂ UE FĂRĂ GEN Z?
EUROPA TE CHEAMĂ ÎN VACANȚA DE VIS
MĂNÂNCI MAI PUȚIN, TRĂIEȘTI MAI MULT?

„Deci, veți intra în Google Maps. Să spunem că vreți să mergeți pe jos de la clădirea feribotului până la Palatul Artelor Frumoase. Introduceți Palatul Artelor Frumoase ca destinație și apoi veți vedea o miniatură aici, o miniatură animată și apăsați pe ea, la fel cum faceți pentru Immersive View pentru locuri. Puteți să măriți și, dacă doriți, să examinați orice parte a traseului care vă interesează”, a declarat Daniel Filip, inginer, Google.

„Este pur și simplu o simulare a unei re-reprezentări a capturii. Nu este vorba de nicio cameră în direct. Ideea este de a face să pară real. Totul este o redare digitală a informațiilor capturate anterior”, a adăugat el.

Citește și