• St.Regis Venice este situat în Veneția și dispune de 130 de camere și 39 de apartamente.
  • La Ritz Paris, camerele sunt împodobite cu țesături florale din mătase.
  • Peninsula Istanbul dispune de un spa subteran și corpuri inspirate din arhitectura islamică.

Valentine`s Day e doar la o zi distanță și dacă nu te-ai gândit încă unde să-ți duci partenera,
iată câteva locații cu care nu poți da greș.

St.Regis Venice

Dacă ești un romantic incurabil, o plimbare cu gondola printre canalele venețiene este alegerea corectă.

Cu o vedere impresionantă către Grand Canal, hotelul St. Regis Venice dispune de 130 de camere și 39 de apartamente. Fiecare dintre acestea este proiectată cu atenție la detalii, în culori vii și cu multă lumină naturală.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Recent, St. Regis a deschis un Arts Bar, unde oaspeții se pot bucura de cocktailuri inspirate de picturi celebre, servite în pahare personalizate de la Berengo Studio, situat pe insula Murano din apropiere.

Ritz Paris

Supranumit „Orașul Dragostei”, Paris nu are cum să lipsească de pe lista destinațiilor romantice. Iar dacă ești în căutarea unui hotel de lux, Ritz Paris dispune de 142 de camere de oaspeți împodobite cu mobilier Empire, țesături florale din mătase și șeminee din marmură.

Clienții pasionați de modă se luptă pentru a ocupa fostul apartament locuit de Coco Chanel, care încă mai găzduiește colecția de artă a designerului, banchete de catifea și ecrane lăcuite în stil chinezesc.

Peninsula Istanbul

Și cu siguranță, să nu uităm de o plimbare romantică pe strâmtoarea Bosfor. Ca punct de cazare trebuie să vizitezi Peninsula Istanbul, hotelul care aduce la viață meșteșugurile locale, de la marmură la vitralii și la incrustații din mamă de perlă numite sedef.

Fotografiile alb-negru ale orașului Istanbul de pe holuri sunt opere semnate de Ara Guler, iar panourile cu nuanțe de cupru de deasupra paturilor în camerele de oaspeți omagiază pietrele din moscheile din Anatolia. Spa-ul subteran al hotelului, cu o piscină subterană și corpuri de iluminat inspirate din arhitectura islamică, aduce un plus de rafinament.

Citește și