• Google a depus eforturi pentru a aduce inteligența artificială în suita sa de instrumente.
  • AI aduce previziuni detaliate ale călătoriilor planificate.
  • Google a lansat Lens in Maps, o versiune mai avansată a funcției sale.

Google a introdus joi o actualizare majoră pentru Maps, adăugând o serie de caracteristici noi care fac aplicația și mai puternică, scrie Digital Trends. În ultimele luni, compania a depus eforturi susținute pentru a aduce inteligența artificială în suita sa de instrumente.

Noua funcție Immersive View for Routes (Vizualizare imersivă pentru rute), de exemplu, folosește AI pentru a aduce previziuni detaliate ale călătoriilor planificate.

Să spunem că doriți să mergeți cu bicicleta de-a lungul apei până la Palatul Artelor Frumoase din San Francisco”, a declarat Chris Phillips de la Google într-o postare pe blog în care a prezentat noile caracteristici. Trebuie doar să solicitați indicații de mers cu bicicleta, apoi atingeți previzualizarea Immersive View pentru a vă vedea traseul într-o vedere uimitoare, multidimensională, de la început până la sfârșit.”

Recomandări

BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
O NUNTĂ CU PERIPEȚII
CÂT MAI JOACĂ NADAL
AI LIBER LA TREN
WHATSAPP INTRODUCE NOI FUNCȚII
400 DE CADAVRE, GĂSITE ÎN GAZA

Google a lansat, de asemenea, Lens in Maps, o versiune mai avansată a funcției existente de căutare cu vizualizare în direct. Lens in Maps utilizează inteligența artificială și realitatea augmentată pentru a vă ajuta să vă orientați atunci când ajungeți la o nouă destinație. Puteți face acest lucru prin simpla selectare a pictogramei Lens din bara de căutare și ridicarea telefonului pentru a găsi informații despre facilități precum bancomate, stații de transport în comun, restaurante, cafenele și magazine.

Citește și