• Rockstar Games a anunțat că Grand Theft Auto 6 va fi dezvăluit într-un trailer pe 5 decembrie.
  • Au trecut 10 ani de când Rockstar Games a lansat Grand Theft Auto 5.
  • Este probabil ca Rockstar Games să lucreze la GTA 6 de câțiva ani.

Unul dintre cele mai așteptate jocuri ale unei generații este cu un pas mai aproape de a fi lansat, scrie BBC. Rockstar Games a anunțat că Grand Theft Auto 6 va fi dezvăluit într-un trailer pe 5 decembrie.

Cu toate acestea, încă nu se știe când va fi lansat jocul în sine. În ciuda acestui fapt, mulți fani sunt încântați, iar postarea Rockstar pe X care anunță lansarea trailerului a avut deja 26 de milioane de vizualizări în puțin mai puțin de două ore.

Au trecut 10 ani de când Rockstar Games a lansat Grand Theft Auto 5, care este al doilea joc video cel mai bine vândut vreodată în spatele Minecraft, având vândut în peste 185 de milioane de copii. Este probabil ca Rockstar Games să lucreze la GTA 6 de câțiva ani, dar a confirmat pentru prima dată că jocul a fost în producție în februarie 2022.

Recomandări

FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID
SCHOLZ RĂMÂNE FĂRĂ NEMȚI
CE SEMNIFICĂ VINEREA MARE
CUM TE FEREȘTI DE FAKE NEWS
DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA

Anterior, Sam Houser a spus că lansarea în decembrie a trailerului a fost menită să coincidă cu cea de-a 25-a aniversare. Între timp, Rockstar a anunțat separat un acord cu Netflix pentru a aduce câteva dintre titlurile sale în oferta de jocuri a gigantului de streaming.

GTA 3, Vice City și San Andreas – toate foarte îndrăgite de jucători – vor fi disponibile pentru abonații Netflix pe dispozitivele mobile pe 14 decembrie.

Citește și