• Oracle a fost furnizorul anterior de ERP pentru Huawei și că sancțiunile americane au făcut această relație nesustenabilă.
  • Huawei a început să lucreze la ERP-ul său, denumit MetaERP”, în 2019.
  • Acesta a fost cel mai amplu și complex proiect de transformare pe care Huawei l-a întreprins vreodată”, se arată în anunțul firmei.

Huawei a anunțat că a creat un ERP de producție proprie în doar trei ani și că aplicația îi gestionează acum întreaga afacere fără probleme, scrie The Register. Am fost despărțiți de vechiul nostru sistem ERP și de alte sisteme de operare și management de bază acum mai bine de trei ani”, a declarat Tao Jingwen, membru al consiliului de administrație al Huawei și șeful Departamentului de calitate, procese de afaceri și management IT, citat într-un anunț al companiei.

De atunci, nu numai că am reușit să ne construim propriul MetaERP, dar și să gestionăm comutatorul și să îi dovedim capacitățile. Astăzi suntem mândri să anunțăm că am trecut de blocaj. Am supraviețuit!”. The Register anunță că Oracle a fost furnizorul anterior de ERP pentru Huawei și că sancțiunile americane au făcut această relație nesustenabilă.

Huawei a început să lucreze la ERP-ul său, denumit MetaERP”, în 2019. Acesta a fost cel mai amplu și complex proiect de transformare pe care Huawei l-a întreprins vreodată”, se arată în anunțul firmei. În ultimii trei ani, compania a investit resurse semnificative și a alocat câteva mii de persoane pentru acest proiect”. Rezultatul este un sistem MetaERP nou, orientat spre viitor, la scară foarte mare și nativ în cloud a intrat deja în funcțiune, înlocuind vechiul sistem ERP.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI
FII BOGAT ÎN ROMÂNIA

MetaERP gestionează în prezent 100 la sută din scenariile de afaceri ale Huawei și 80 la sută din volumul de afaceri. MetaERP a trecut deja testele de decontări lunare, trimestriale și anuale, asigurând în același timp zero defecțiuni, zero întârzieri și zero ajustări contabile”, au anunțat reprezentanții Huawei.

Compania a oferit câteva detalii despre bazele ERP, declarând că acesta funcționează pe distribuția Linux EulerOS Linux a companiei și pe baza de date relațională GaussDB. Compania nu a discutat despre hardware-ul utilizat pentru a alimenta MetaERP, dar atât EulerOS, cât și GaussDB pot rula pe procesoarele Kunpeng de casă ale Huawei care utilizează arhitectura Arm.

Citește și