• Kaikaku care a dezvoltat o platformă automată de robotică pentru restaurante tocmai a obținut 1,8 milioane de dolari.
  • Tehnologia de la Kaikaku presupune un sistem bazat pe învățare autonomă, imprimare 3D și un robot care asamblează vasele în 26 de secunde folosind cartușe alimentare.
  • Dezvoltatorii au observat că în trecut investitorii nu voiau să investească în astfel de lucruri, dar acum sunt din ce în ce mai doritori.

Un startup care a dezvoltat o platformă automată de robotică pentru restaurante tocmai a obținut 1,8 milioane de dolari. Este vorba despre Kaikaku, care are sediul în Londra. Restaurantul lansat este condus de robotică și alimentat de propria tehnologie.

Tehnologia de la Kaikaku presupune un sistem bazat pe învățare autonomă, imprimare 3D și un robot care asamblează vasele în 26 de secunde folosind cartușe alimentare. Personalul primește aceste cartușe care pot conține până la 50 de porții de alimente. Fondatorii conceptului vor licenția tehnologia altor restaurante sau vor franciza magazinul.

Cei 1,8 milioane de dolari vor merge către angajarea unor oameni pentru a dezvolta tehnolgia hardware. Dezvoltatorii au observat că în trecut investitorii nu voiau să investească în astfel de lucruri, dar acum sunt din ce în ce mai doritori.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
TINERIII VOR VOT OBLIGATORIU
HARRY POTTER DAY
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI

Citește și