• Tenacity va fi primul dintre avioanele spațiale ale companiei care va zbura spre laboratorul orbital.
  • Vehiculul ar putea fi lansat într-un zbor de testare către laboratorul orbital încă din aprilie 2024.
  • Sierra Space deține un contract cu NASA pentru a lansa misiuni de realimentare robotizată.

NASA se pregătește să se lanseze într-o nouă eră a explorării spațiale. Primul avion comercial din lume capabil să zboare pe orbită intră în ultima fază de tastare. Dream Chaser Tenacity se îndreaptă acum către instalația Neil Armstrong de la NASA pentru ultimele revizii.

Dezvoltat de Sierra Space, avionul spațial este menit să servească drept alternativă la SpaceX pentru realimentarea Stației Spațiale Internaționale.

Astăzi am ajuns la o piatră de hotar profundă atât în călătoria companiei noastre, cât și în viitorul industriei noastre – o etapă care a durat ani de zile și care este modelată de visarea îndrăzneață și de acțiunea tenace”, a declarat joi Tom Vice, CEO al Sierra Space, într-o declarație a companiei. Dream Chaser nu este doar un produs; este un testament al spiritului uman, al determinării și al urmăririi neobosite a ceea ce se află dincolo.”

Recomandări

ÎN CE INVESTEȘTE BIDEN BANII
STEVE BUSCEMI A FOST ATACAT PE STRADĂ
CÎRSTEA A FOST ELIMINATĂ LA ROMA
CIOLACU VREA PARC TEMATIC URIAȘ
6.000 DE OAMENI SUNT EVACUAȚI DIN HARKOV
NE LUĂM ANGAJAȚII DIN AFARĂ

Sierra Space deține un contract cu NASA pentru a lansa misiuni de realimentare robotizată către Stația Spațială Internațională (ISS) cu Dream Chaser. Tenacity va fi primul dintre avioanele spațiale ale companiei care va zbura spre laboratorul orbital și ar putea face acest lucru în curând: Vehiculul ar putea fi lansat într-un zbor de testare către laboratorul orbital încă din aprilie 2024.

Citește și: