• Trei Lamborghini sunt vedete la Doha: Urus Performante, Huracan Sterrato și prototipul LMDh.
  • Prototipul LMDh este conceput pentru competiția World Endurance Championship.
  • SC63 sau LMDh le-a adus de altfel celor de la Lamborghini prima prezență în competiție.

Primăvara e un moment bun să descoperi și în ce fel renaște o marcă auto. Printre noutățile de la Lamborghini, Huracan Sterrato și Urus Performante l-au uimit pe Sergi Galiano de la Supercar Blondie.

”Acesta este un model off-road Huracan. Nu mi-a venit să-mi cred ochilor când am văzut pentru că e un amestec tare ciudat. E o mașină foarte scumpă, costă undeva pe la 240.000 de dolari, care e concepută ca să o poți conduce în afara drumului și să dai de pietriș. Din fericire au înzestrat-o cu protecție și o să vezi bucățelele astea de blindaj peste tot”, remarcă YouTuber-ul. Mai mult el îți spune că atunci ”când deschizi ușa vezi ceva… e o plăcuță acolo, 1 din 1.499, numai 1.499 de mașini vor fi făcute și sunt toate sold out deja”.

Pentru Urus, Sergi are un indicator clar: ”are nevoie de 3,6 secunde, Urus S era la 3.5 secunde, acesta ajunge de la 0 la 100 în 3,3 secunde! Apropo, e un SUV”.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE

O marcă auto e iar debutantă

Pentru că vreau să rămâi totuși cu ceva ce n-ai mai văzut, îți arăt prima mașină a mărcii care a încheiat cu succes o cursă FIA World Endurance Championship. Se întâmplă în Qatar și echipa a încheiat competiția pe locul 14 după o cursă care a durat 10 ore.

„Am încercat să mă duc să le dau o mână de ajutor… dar n-ar fi cinstit… Lamborghini speră că mașina aceasta va ajunge un concurent de luat în seamă la LeMans și trimite un mesaj lumii că deși cursele nu au fost o prioritate pentru companie au și mintea și experiența și determinarea de a concura cu cei mai buni din lume dacă vor”, comentează Galiano.

Citește și