• Noul limbaj al Open AI interzice ca acesta să fie folosit în dezvoltarea de arme.
  • Schimbările de limbaj ar putea deschide ușa unor viitoare contracte cu armata.
  • OpenAI lucrează pentru a stimula crearea de noi instrumente de securitate cibernetică.

OpenAI a redus restricțiile privind aplicațiile militare ale tehnologiei sale. Compania a ridicat o interdicție generală privind utilizarea tehnologiei sale în „scopuri militare și de război”.

Ce a schimbat OpenAI mai exact?

Noul limbaj interzice în continuare ca serviciile OpenAI să fie folosite în scopuri mai specifice, cum ar fi dezvoltarea de arme, rănirea altora sau distrugerea proprietăților, și acum, firma urmărește să creeze un set de principii universale care sunt atât ușor de reținut, cât și de aplicat, mai ales că instrumentele A.I. sunt acum folosite la nivel global de către utilizatori obișnuiți. Deși OpenAI nu a oferit prea multe detalii despre planurile sale, schimbările de limbaj ar putea deschide ușa unor viitoare contracte cu armata.

Există cazuri de utilizare în domeniul securității naționale care se aliniază cu misiunea companiei, ceea ce este, în mare parte, lucrul care a dus la aceste modificări. OpenAI lucrează deja cu Defense Advanced Research Projects Agency pentru a stimula crearea de noi instrumente de securitate cibernetică pentru a securiza software-ul open source de care depind infrastructura critică și industria.

Recomandări

CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G
MET GALA 2024
IOHANNIS SE ÎNTÂLNEȘTE CU BIDEN
GATES ÎȘI VINDE IAHTURIURILE
CUM ARATĂ UK LA UN AN DE LA ÎNCORONARE?

Citește și