• OpenAI lucrează la un instrument extrem de precis pentrudetectarea imaginilor generate de AI.
  • Acesta are o precizie de 99%, dacă o imagine a fost produsă cu ajutorul inteligenței aritficiale sau nu.
  • Instrumentul a fost dezvăluit în cadrul conferinței Tech Live de la Wall Street Journal, din California.

OpenAI lucrează la un instrument extrem de precis pentrudetectarea imaginilor generate de AI. Acesta are o precizie de 99%, dacă o imagine a fost produsă cu ajutorul inteligenței aritficiale sau nu.

Mira Murati, directorul tehnologic al OpenAI, spune că instrumentul este la nivel de testare și are o rată de 99%, dacă o imagine a fost produsă folosind AI. Tot ea spune că va fi lansat publicului larg, dar încă nu se știe când.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

Instrumentul a fost dezvăluit în cadrul conferinței Tech Live de la Wall Street Journal, din California. Aceste instrumente sunt foarte necesare, pentru că AI poate fi utilizată pentru manipularea și fabricarea rapoartelor de știri legate de evenimentele globale.

În ianuarie anul acesta, OpenAI a mai lansat un instrument pentru identificarea textului generat de AI, dar a fost întrerupt în iulie din cauza fiabilității sale. Tot la acest eveniment Murati și Altman au împărtășit câteva informații despre viitorul model AI care va urma după ChatGPT 4. Nu se știe încă numele, poate fi și ChatGPT 5.

Când a fost întrebată dacă GPT-5 va atenua această problemă, Murati a răspuns cu precauție, “ Poate. ” Ea spune că au făcut progrese, dar nu sunt încă acolo unde trebuie. Și Sam Altman a discutat, de asemenea, despre posibilitatea ca OpenAI să-și dezvolte cipurile de calculator pentru formarea și operarea modelelor de AI, decât să se bazeze pe furnizori externi precum Nvidia.

Citește și: