• OpenAI şi fostul designer Apple, Jony Ive, pregătesc o nouă revoluţie a industriei tech.
  • Se negociază cu SoftBank 1 miliard $ pentru a proiecta iPhone-ul inteligenţei artificiale.
  • iPhone-ul inteligenței artificiale va fi un dispozitiv A.I. care revoluționează tehnologia.

OpenAI şi fostul designer Apple, Jony Ive pregătesc o nouă revoluţie a industriei tech. Ei negociază cu SoftBank o finanţare de 1 miliard de dolari pentru a proiecta iPhone-ul inteligenţei artificiale.

OpenAI, fostul designer Apple, Sir Jony Ive și Masayoshi Son de la SoftBank negociază pentru a lansa o companie care să construiască iPhone-ul inteligenţei artificiale, un dispozitiv AI care va revoluţiona întreaga industrie tech. Pentru acest proiect, se negociază o finanţare de 1 miliard de dolari. Sam Altman, şeful OpenAI, a apelat la compania lui Ive, LoveFrom, pe care designerul a fondat-o când a părăsit Apple în 2019, pentru a dezvolta primul dispozitiv de consum al creatorului ChatGPT.

Altman şi Ive au condus o serie de sesiuni de brainstorming, menite să creioneze noul produs de consum centrat pe tehnologia OpenAI. Aceştia speră să creeze o experienţă de utilizare mai naturală şi mai intuitivă bazată pe interacţiunea cu tehnologia AI, cu un impact similar inovaţiilor aduse de Apple pe piaţa tech. Son, Altman şi Ive au discutat despre crearea unei companii care să se bazeze pe talentul şi tehnologia celor trei grupuri, iar SoftBank ar urma să investească acest miliard de dolari în proiect. În pofida seriozităţii tuturor părţilor implicate în negocieri, se pare că deocamdată un acord final este departe de a se concretiza.

Recomandări

JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ
MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
ÎȚI INTRĂ LA SUFLET
APPLE, ÎN DISCUȚII CU OPENAI
AU GĂSIT CHEIA SUCCESULUI

Citește și: