• OpenAI face ChatGPT accesibil fără cont pentru prima dată, permițând utilizatorilor să experimenteze beneficiile AI fără a se înregistra.
  • Peste 100 de milioane de oameni din 185 de țări folosesc ChatGPT săptămânal, iar această mișcare extinde accesul la tehnologia AI generativă.
  • Compania a introdus „garanții suplimentare de conținut” pentru utilizatorii fără cont, inclusiv blocarea unor categorii specifice de solicitări și generații.

Creatorul ChatGPT OpenAI a făcut chatbot-ul generativ AI accesibil fără un cont, pentru prima dată, scrie The Independent.

Compania a spus că „a făcut mai ușor pentru oameni să experimenteze beneficiile AI”, fără a fi nevoie să se înregistreze pentru a face acest lucru.

Potrivit propriilor cifre ale OpenAI, peste 100 de milioane de oameni din 185 de țări folosesc ChatGPT în fiecare săptămână.

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?
XENOTRANSPALNTUL E NOUA ARMĂ A MEDICINII

ChatGPT a declanșat valul actual de produse AI generative când a fost lansat la sfârșitul anului 2022, permițând oamenilor să creeze conținut din simple solicitări de text și de atunci a văzut ca Google, Microsoft, Meta și alții au început să-și lanseze propriile lor bot-uri de chat și să investească masiv în tehnologie, care este văzută de mulți drept inovația cheie a acestui deceniu.

Într-o postare pe blog care anunță disponibilitatea mai largă a ChatGPT, OpenAI a spus că lansează accesul fără conturi „treptat”, dar scopul a fost „să facă AI accesibilă oricui este curios despre capacitățile sale”.

Începând de marți după-amiază, accesul fără cont nu a devenit disponibil în Marea Britanie.

Compania a spus că a introdus, de asemenea, „garantii suplimentare de conținut” pentru această nouă experiență, inclusiv „blocarea solicitărilor și a generațiilor într-o gamă mai largă de categorii”, dar nu a specificat care sunt categoriile.

Postarea pe blog a confirmat, de asemenea, că cei care au folosit ChatGPT fără un cont nu ar avea capacitatea de a-și salva și revizui istoricul de chat, de a partaja chat-uri sau de a accesa funcții suplimentare, cum ar fi conversațiile vocale sau de a-și personaliza experiența.

Cu toate acestea, cei care folosesc aplicația fără un cont vor putea în continuare să renunțe la partajarea conversațiilor cu OpenAI pentru a le utiliza în instruirea modelului AI.

Citește și