• CEO-ul Arm, Rene Haas este îngrijorat că omenirea va pierde controlul asupra Inteligenței Artificiale.
  • A.I. va schimba totul în modul cum trăim și lucrăm, toate aspectele vieții în următorii 5-10 ani, spune Rene Maas.
  • Arm dezvoltă coduri de instrucțiuni pentru procesoare, inclusiv pentru cele 1,4 miliarde de smartphone-uri vândute annual.

Compania Arm livrează soluții tehnologice pentru 70% din dispozitivele mobile din lume. CEO-ul companiei cunoaște bine această industrie și îl îngrijorează dezvoltarea fără control a Inteligenței Artificiale.

De ce se teme CEO-ul Arm

Atunci când a fost întrebat de către Bloomberg, CEO-ul ARM  a declarat că se teme de posibilitatea ca Inteligența Artificială să preia complet controlul în 5-10 ani, schimbând total modul de lucru și de trăi cu care suntem obisnuiți în prezent. Acesta a mai adăugat și că este neliniștit de faptul că omenirea va pierde controlul asupra Inteligenței Artificiale mai devreme sau mai târziu, omenirea având nevoie de un „buton de panică”, ca o modalitate de a opri instant funcționarea Inteligenței Artificiale.

Compania condusă de Rene Haas livrează așa-zisele seturi de instrucțiuni pentru procesoarele mobile, adică 1,4 miliarde de procesoare pentru dispozitivele mobile produse și cumpărate anual, având o responsabilitate uriașă față de tehnologie și mai ales, față de oamenii care o folosesc.

Recomandări

ISRAELUL EXTINDE OPERAȚIUNEA ÎN RAFAH
CIOLACU IA MĂSURI ANTI-SHRINKFLAȚIE
A8 FACE PROGRESE
ÎNCEPE CAMPANIA ELECTORALĂ
COMPANIILE RESIMT SCĂDERI DUPĂ PANDEMIE
PROFESORII VOR LUCRA CU A.I.

Citește și