• Studio Beats a lansat noul model de căști, Pro, care vine cu o serie de caracteristici noi.
  • Beats are un design elegant care anulează zgomotul si au o performanță audio de înaltă calitate.
  • Căștile au conectivitate wireless prin Bluetooth pentru Android și pentru IOS.

S-a lansat a patra generație de căști populare Studio Beats. Noul model Pro vine cu o serie de caracteristici îmbunătățite. Un design rafinat, performanță audio de înaltă calitate și o conectivitate ce este compatibilă cu mai multe dispozitive, scrie Engadget.

Căștile Beats Studio sunt printre cele mai populare. Cele mai mari două modificări sunt conectivitatea USB-C și noile plăcuțe pentru urechi. Garniturile pentru urechi nu mai au cusături și au fost modernizate cu grade superioare de spumă de memorie și piele proiectată. O construcție robustă.

Aparent sunt mai durabile și mai confortabile. Iar acest lucru oferă și o experiență audio deosebită. Bas profund, puternic și un sunet clar și bine echilibrat. Ori că te uiți la un film, ori că asculți muzică. Designul creează o senzație de închidere mai bună în jurul urechii care ajută la evitarea zgomotului exterior și nu provoacă disconfort sau oboseală auditivă.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
SCHOLZ RĂMÂNE FĂRĂ NEMȚI
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI

Căștile sunt compatibile cu diverse dispozitive prin Bluetooth, oferind o conexiune wireless fiabilă și ușoară. Și bineînțeles că se conectează atât la Android, cât și la IOS. Pentru Android primești Google Fast Pair pentru a descărca aplicația Beats.

Interesant este că există o împerechere Bluetooth multipoint cu schimbarea automată între dispozitivele legate de contul tău Google. Iar pentru cei ce folosesc Apple, se conectează la iCloud, doar că schimbarea se face manual.

Atât pentru Android cât și pentru IOS, are opțiunea Find me. În cazul în care le pierzi sau fac picioare, le poți găsi foarte ușor. Modelul acesta are și o autonomie mult mai bună. Ține până la 40 de ore de redare, dacă asculți la 50% ca volum și peste 24 de ore dacă asculți la volumul maxim.

Citește și