• După mai mult de 2 ani de la ultima lansare, Apple scoate următorul model de iMac de 24 inci.
  • Mark Gurman spune că Apple planifică evenimentul de lansare pe 30 sau 31 octombrie.
  • MacBook Air de 13 inci ar putea fi primul beneficiar al noului cip M3 de la Apple.

Apple ne pregătește o surpriză luna aceasta după peste 2 ani de la ultima lansare, compania vrea să lanseze următorul iMac de 24 de inci.

Mark Gurman de la Bloomberg susține că Apple planifică evenimentul de lansare, ori pe 30 ori pe 31 octombrie. După mai mult de 2 ani, se pare că plănuiește să scoată următorul iMac de 24 de inci la sfârșitul lunii. Apple a actualizat deja Mac Pro, Studio și MacBook Air de 15 inci.

Macbook Air va fi primul beneficiar al noului cip M3

Aceste actualizări au fost lansate în iunie 2023, astfel sunt șanse mari ca acestea să fie înlocuite de modele mai noi, înainte de 2024. Gurman spune că MacBook Air de 13 inci ar putea fi unul dintre primii beneficiari ai noului cip M3 al Apple, dar nu este clar dacă această actualizare va ajunge la sfârșitul anului 2023 sau la începutul anului 2024.

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

Pe de altă parte, analistul lanțului de aprovizionare Ming-Chi Kuo, spunea în septembrie că este puțin probabil ca Apple să lanseze noi modele MacBook cu cipul M3 în acest an.

Iar în octombrie, Kuo a mai spus că iMac-ul de 24 de inci va fi actualizat în 2024, aparent excluzând o actualizare a computerului desktop all-in-one în acest an. Rămâne de văzut dacă previziunile lui Gurman sunt corecte.

Citește și: