• Trailerul arată plajele, căile navigabile și zonele centrale ale orașului Vice City, precum și mlaștinile din jur.
  • Editorul de jocuri video Rockstar trebuia să dezvăluie primul trailer al jocului mai târziu, marți, dar l-a publicat luni noaptea târziu.
  • Ultimul joc din franciză, Grand Theft Auto V, a fost lansat cu mai bine de 10 ani în urmă.

Noul trailer video Grand Theft Auto 6 (GTA) a stabilit un record pentru cele mai multe vizionări YouTube în 24 de ore, după ce a acumulat aproape 100 de milioane de vizionări, scrie The Standard.

Editorul de jocuri video Rockstar trebuia să dezvăluie primul trailer al jocului mai târziu, marți, dar l-a publicat luni noaptea târziu, după ce a fost difuzat online.

Compania a spus: „Trailerul nostru a apărut mai devreme din cauza unei scurgeri de date, așa că vă rugăm să urmăriți originalul pe YouTube”, alături de primul trailer de 90 de secunde pentru joc, care a confirmat că jocul va fi lansat în 2025.

Recomandări

ISRAELUL EXTINDE OPERAȚIUNEA ÎN RAFAH
CIOLACU IA MĂSURI ANTI-SHRINKFLAȚIE
A8 FACE PROGRESE
ÎNCEPE CAMPANIA ELECTORALĂ
COMPANIILE RESIMT SCĂDERI DUPĂ PANDEMIE
PROFESORII VOR LUCRA CU A.I.

Ultimul joc din franciză, GTA 5, a fost lansat cu mai bine de zece ani în urmă, în septembrie 2013. Rămâne al doilea cel mai vândut joc video din toate timpurile, alături de Minecraft. Jocul mult așteptat îi va vedea pe jucători să se întoarcă în locația inspirată din Miami din Vice City și va include prima sa protagonista feminină, Lucia, alături de un personaj principal masculin, încă nenumit.

Trailerul arată plajele, căile navigabile și zonele centrale ale orașului Vice City, precum și mlaștinile din jur, sugerând că jucătorii vor avea zone vaste de explorat.

Citește și