• Nimic nu este mai rău decât să fii în oraș și să constați că ai un semnal telefonic îngrozitor.
  • Trucul care îi poate ajuta pe oameni să obțină un semnal mai bun, mai ales atunci când sunt în călătorie.
  • În interiorul iPhone, un modem se conectează la rețelele de telefonie mobilă din apropiere pentru a-i oferi un semnal.

Nimic nu este mai rău decât să fii în oraș și să constați că ai un semnal telefonic îngrozitor, dar un expert iPhone a dezvăluit un truc care îi ajută pe utilizatori să îl îmbunătățească. TikToker-ul Scott Polderman este cunoscut pe site-ul de socializare pentru că împărtășește sfaturi și trucuri utile și simple pentru a-i ajuta pe utilizatorii de iPhone să profite la maximum de dispozitivele lor.

În cel mai recent videoclip al său, Polderman a împărtășit un truc care îi poate ajuta pe oameni să obțină un semnal mai bun, mai ales atunci când sunt în călătorie. Iar metoda nu poate fi mai simplă – tot ce trebuie să faci este să activezi și să dezactivezi modul avion.

În interiorul iPhone, un modem se conectează la rețelele de telefonie mobilă din apropiere pentru a-i oferi un semnal. Telefonul efectuează automat verificări intermitente pentru a vedea dacă există o rețea mai bună la care să se conecteze. Acest lucru consumă foarte multă energie din baterie, așa că face acest lucru doar din când în când.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"

Dar activarea și dezactivarea modului avion forțează telefonul să caute o nouă rețea și un semnal mai bun. În videoclip, Polderman a spus: „Trageți cu degetul din dreapta sus spre stânga jos pentru a deschide centrul de control. Dacă nu aveți un semnal bun, dați clic pe modul avion, iar telefonul va fi forțat să găsească o nouă rețea și să se reseteze.” În comentarii, Polderman a clarificat: „Este posibil să nu vedeți o schimbare dacă stați acasă. Funcționează atunci când călătorești de la un imobil la altul”.

Un utilizator a scris: „Sfat grozav. Mulțumesc!” Un altul a spus: „Mișto. Plec în excursie sâmbătă. Foarte util.”