• Din exterior, Nothing Phone (2) are multe de oferit: un spate transparent, din sticlă, care dezvăluie chiar mai multe benzi de lumină LED decât primul Nothing Phone.
  • După cifre, este un dispozitiv midrange bine dotat. Costă 599 de dolari și vine cu un procesor Snapdragon, un ecran mare, cu derulare lină.
  • După ce a testat camera în plin soare, The Verge spune Phone 2 nu face poze HDR, dar că imaginile arată bine.

Din exterior, Nothing Phone (2) are multe de oferit: un spate transparent, din sticlă, care dezvăluie chiar mai multe benzi de lumină LED decât primul Nothing Phone. Dar cum se descurcă noul smartphone când vine vorba de cameră și mai ales când e pus față în față cu Pixel 7 Pro, iPhone 14 Pro și S23 Ultra? Ei bine, răspunsul îl afli de la The Verge.

Nothing Phone 2 este mai bun decât Phone 1 la o mulțime de aspecte mărunte, scrie review-ul The Verge.

După cifre, este un dispozitiv midrange bine dotat. Costă 599 de dolari și vine cu un procesor Snapdragon, un ecran mare, cu derulare lină, și câteva extra, cum ar fi încărcarea wireless. Nu este ca un telefon obișnuit – este un telefon cool, spune review-ul.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE

Telefonul 2 vine cu o configurație hardware a camerei din spate similară cu cea a Phone 1: o cameră principală de 50 de megapixeli f/1.9 cu stabilizare optică a imaginii și o cameră ultrawide de 50 de megapixeli.

Există o nouă, cameră selfie de 32 de megapixeli pe partea frontală. Compania spune că procesarea HDR a fost îmbunătățită, deoarece acum folosește mai multe cadre individuale pentru fiecare fotografie. După ce a testat camera în plin soare, The Verge spune Phone 2 nu face poze HDR, dar că imaginile arată bine.

Citește și