• Potrivit recenziilor produsului, tocul pentru călătorii Apple Vision Pro ar putea fi cea mai proaspătă apariție a gigantului tech.
  • Cu un preț de 200 de dolari, tocul pufos și cutele sale îl fac să arate futurist și spațial.
  • În ciuda aspectului său diferit față de designurile tipice ale produselor Apple, unii consideră că acest toc este o abordare răcoritoare pentru companie.

Produsele Apple par să adopte o estetică nouă cu tocul pentru Vision Pro, relatează BI.

Tocul pentru călătorii Vision Pro de la Apple este o geantă albă și bombată, concepută pentru a proteja căștile de realitate mixtă în valoare de 3.500 de dolari atunci când sunt transportate în deplasare. Carcasa exterioară este confecționată din ripstop: un material din nailon folosit adesea în echipamentul outdoor pentru a face produsele, precum corturile, durabile și rezistente la apă, conform Apple. Este un aspect al tocului care, la prima vedere, o face să iasă în evidență în comparație cu gama de produse ale Apple, precum husele pentru iPhone – iar unii par să fie uimiți de designul său.

„Mi se pare cea mai puțin Apple alegere pe care au făcut-o de atât de mult timp,” a spus Derrick Gee, un utilizator TikTok, într-un videoclip postat cu gândurile sale despre tocul Vision Pro. „Cred că echipa de design s-a distrat foarte mult creându-l.”

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

Gee nu este singurul recenzent tech care observă designul aparent neobișnuit al Apple. Într-o recenzie pe YouTube a tocii, Faiz Aly a descris aspectul său ca fiind „futuristic” și asemănător unui costum spațial NASA. TechWeWant, un canal YouTube care recenzează cele mai recente produse tech, a menționat în evaluarea sa că geanta arată și se simte ca o pernă și un sac de dormit. Matt Gray a spus că și-ar putea imagina odihnindu-și capul pe toc în timpul unui zbor.

„Vor să evoci această senzație nu a viitorului recent, ci a viitorului la care toți ne gândim, care este călătoria spațială sau ceva din altă lume,” a spus Gee în videoclipul său de pe TikTok.

Citește și