• Potrivit recenziilor produsului, tocul pentru călătorii Apple Vision Pro ar putea fi cea mai proaspătă apariție a gigantului tech.
  • Cu un preț de 200 de dolari, tocul pufos și cutele sale îl fac să arate futurist și spațial.
  • În ciuda aspectului său diferit față de designurile tipice ale produselor Apple, unii consideră că acest toc este o abordare răcoritoare pentru companie.

Produsele Apple par să adopte o estetică nouă cu tocul pentru Vision Pro, relatează BI.

Tocul pentru călătorii Vision Pro de la Apple este o geantă albă și bombată, concepută pentru a proteja căștile de realitate mixtă în valoare de 3.500 de dolari atunci când sunt transportate în deplasare. Carcasa exterioară este confecționată din ripstop: un material din nailon folosit adesea în echipamentul outdoor pentru a face produsele, precum corturile, durabile și rezistente la apă, conform Apple. Este un aspect al tocului care, la prima vedere, o face să iasă în evidență în comparație cu gama de produse ale Apple, precum husele pentru iPhone – iar unii par să fie uimiți de designul său.

„Mi se pare cea mai puțin Apple alegere pe care au făcut-o de atât de mult timp,” a spus Derrick Gee, un utilizator TikTok, într-un videoclip postat cu gândurile sale despre tocul Vision Pro. „Cred că echipa de design s-a distrat foarte mult creându-l.”

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Gee nu este singurul recenzent tech care observă designul aparent neobișnuit al Apple. Într-o recenzie pe YouTube a tocii, Faiz Aly a descris aspectul său ca fiind „futuristic” și asemănător unui costum spațial NASA. TechWeWant, un canal YouTube care recenzează cele mai recente produse tech, a menționat în evaluarea sa că geanta arată și se simte ca o pernă și un sac de dormit. Matt Gray a spus că și-ar putea imagina odihnindu-și capul pe toc în timpul unui zbor.

„Vor să evoci această senzație nu a viitorului recent, ci a viitorului la care toți ne gândim, care este călătoria spațială sau ceva din altă lume,” a spus Gee în videoclipul său de pe TikTok.

Citește și