• Camera GoPro Hero 12 Black este disponibilă la un preț de 399 de dolari.
  • Camera include o baterie Enduro pentru o durată de până la 70 de minute.
  • Accesoriul Max Lens Mod 2.0 oferă cel mai larg câmp de vizualizare de pe piață.

Gopro a lansat camera de acțiune GoPro Hero 12 Black, cu o serie de îmbunătățiri, la prețul de 399 de dolari. Este waterproof și are o baterie Enduro inclusă, care oferă o durată de funcționare extinsă, camera susține până la 70 de minute de înregistrare continuă la rezoluție 5,3K la 60 de cadre pe secundă, scrie TechEBlog.

De asemenea, accesoriul Max Lens Mod 2.0 furnizează cel mai larg câmp de vizualizare de pe piață, care permite perspective cu 36% mai largi în timpul înregistrării pe ecran lat și cu 48% mai înalte în timpul înregistrării pe verticală.

„Astfel, acum puteți atașa GoPro la orice trepied sau la orice tip de suport pe care îl aveți cu filet de un sfert de 20, cum ar fi un braț articulat, un trepied sau orice altceva pe care l-ați putea avea cu acest tip de suport. Asta e tot pentru camera de filmat deocamdată. Să lăsăm asta deoparte pentru o secundă. Să aruncăm o privire la restul conținutului baxului. În continuare, avem max lens mod 2.0, care vine în această carcasă cauciucată, iar dacă o deschid, puteți vedea obiectivul”, a povestit Chase Hodgson, youtuber.

Recomandări

ELICOPTERUL LUI RAISI S-A PRĂBUȘIT
CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ RAISI A MURIT
CINE ESTE EBRAHIM RAISI?
VERSTAPPEN IA MARELE PREMIU LA IMOLA
DE CE E ROȘU PORTRETUL REGELUI?

Citește și