• Insta360 a dezvăluit noul său kit de scufundare revoluționar, Insta360 X3.
  • Kit-ul este format din camera Insta360 X3 și noua carcasă de scufundare invizibilă.
  • Insta360 X3 permite utilizatorilor să filmeze clipuri la adâncimi de până 50 de metri.

Insta360, unul dintre liderii inovației în tehnologia de filmare 360 de grade, a dezvăluit noul său kit de scufundare revoluționar. Insta360 X3 promite să redefinească modul în care captăm aventurile subacvatice, relatează Insta360.
Kit-ul este format din camera Insta360 X3 și noua carcasă de scufundare invizibilă, care permite utilizatorilor să filmeze clipuri video 360 de 5,7K cu o claritate cristalină și imersivă la adâncimi de până la 50 de metri.

„Ceea ce face ca această husă de scufundare să fie atât de unică este faptul că ascunde de fapt selfie stick-ul sub apă, făcându-l complet invizibil. Acum pot filma imagini la persoana a treia cu mine însumi în unele dintre cele mai uimitoare locuri de pe Pământ. Carcasa de scufundare și bastonul nu apar deloc în filmare, ceea ce înseamnă că acum pot obține vizualizări subacvatice la 360 de grade fără întreruperi”, spune Rachel More, creator de conținut subacvatic.

„Viața marină se mișcă în ritmul propriu, ceea ce înseamnă că, dacă nu te afli în locul perfect la momentul potrivit, s-ar putea să ratezi fotografia cu o cameră normală”.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
UNIVERSITATEA SPRIJINĂ ARTA
UE INVESTIGHEAZĂ META
AU VEDETELE SUCCES PE TINDER?
SUA SANCȚIONEAZĂ TRANSFERURILE ILEGALE DE ARME

Citește și: