• Noul supercomputer NVIDIA Eos dispune de 576 x sisteme NVIDIA DGX H100.
  • Noul și puternicul supercomputer Eos AI de la NVIDIA, echipat cu H100, are o performanță FP8 AI de 18,4 exaflops.
  • Compania spune că noul său supercomputer Eos poate gestiona cele mai mari sarcini de lucru de inteligență artificială.

NVIDIA a prezentat oficial noul său supercomputer Eos, un nou sistem incredibil de puternic, destinat aplicațiilor de inteligență artificială, scrie Tweaktown.

Noul supercomputer NVIDIA Eos dispune de 576 x sisteme NVIDIA DGX H100; fiecare dintre sistemele individuale DGX H100 are 8 x GPU NVIDIA H100 AI, ceea ce înseamnă un total de 4608 x GPU NVIDIA H100 AI în interiorul lor. NVIDIA folosește arhitectura proprie Quantum-2 InfiniBand pentru a le conecta pe toate, oferind performanțe cu adevărat uluitoare.

Noul și puternicul supercomputer Eos AI de la NVIDIA, echipat cu H100, are o performanță FP8 AI de 18,4 exaflops, ceea ce oferă NVIDIA un avantaj continuu față de concurență în ceea ce privește performanța AI. NVIDIA a dezvăluit pentru prima dată noul său supercomputer Eos în cadrul târgului Supercomputing 2023 din noiembrie 2023, dar acum este aici și este gata să se ocupe de sarcinile de lucru AI.

Recomandări

ALICIA KEYS E NOMINALIZATĂ LA TONY AWARDS
O GENERAȚIE DE SINGURATICI
MENIU A LA GREC
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE

Compania spune că noul său supercomputer Eos poate gestiona cele mai mari sarcini de lucru de inteligență artificială pentru a antrena modele lingvistice mari, sisteme de recomandare, simulări cuantice și multe altele. NVIDIA spune că este o demonstrație a ceea ce poate face tehnologia sa atunci când lucrează la scară largă.

Citește și